Diagnoser

brevkassespørgsmål

Diagnoser

brevkassespørgsmål af
Trine
19 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Er lige blevet henvist til lokalpsykiatrien med mistanke om en eller flere af tingene: autisme, ptsd eller adhd. jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til det. tår slet ikke at møde op

Svar: 

Hej!

Mange tak for dit anonyme spørgsmål!

Jeg kan godt forstå, at du synes det er overvældende at skulle hen til lokalpsykiatrien, når du ikke ved, hvad der kommer til at ske. Det er helt normalt for os mennesker at have det sådan, når vi træder ind i nye og ukendte situationer. Heldigvis er det ofte meget dygtige mennesker, som du vil møde på din vej og jeg tænker, at de vil tage rigtig godt imod dig! Jeg får også lyst til at fortælle dig, at en udredning i psykiatrien som oftest har til formål at finde ud af, om du har nogle udfordringer, som du kan have gavn af at få hjælp til. Og at en udredning ikke altid fører til en diagnose, fordi udredningen også kan være med til at udelukke diagnoser.

Du skriver, at de har mistanke om, at du enten kan have autisme, ptsd eller adhd. Der vil jeg blot fortælle dig, at du er så meget mere end en eventuel diagnose. Du er et menneske med masser af personlighed og det håber jeg, at du vil huske på uanset udfaldet i psykiatrien. 

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med det hele.

Mvh

Mathilde 

 

cyberhusmathildes billede
Mathilde fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program