En slags part 2.på “plz hjælp!!!”

forumspørgsmål

En slags part 2.på “plz hjælp!!!”

forumspørgsmål af
A
11 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Her for ca. 2 uger og 6 dage siden skev jeg et spørgsmål, om en dreng som går mig virkelig meget på. Der var det kun at jeg var træt af ham, men jeg er på en måde også begyndt og blive bange for ham ( når jeg siger han mener jeg ham drengen)

ca. for en uge siden: jeg spiller fodbold med mine veninder, min ene veninde N kalder jeg hende siger at hun skal på toilet der hun er på vej ind på toilettet kan hun høre at nogle af drengenenævner mit navn ( han var en af dem) så hun  overhøre  deres samtale. hun kommer og fortæller mig det hele. Hun siger ag han har sagt " at hvis jeg en gang stadig kænder L når jeg bliver stor så vil jeg give ham et blowjob og bide hans pik over  ( Len af de andre drenge det også sidder Der som jeg heller ikke kan lide spor godt man han er meget bedre en Ham ). Den fag fik jeg heldigvis sagt det hele til ham og jeg fik sagt mine hvordan jeg havede det med det. L sagde også at han ikke var sjov og han fik også virkelig skæld ud at lærende. Der blev skrevet hjem men hans forældre gjorde ikke noget ved det. 

idag d 11 maj: Jeg går i skole i 5. Klasse som jeg plejer og hver morgen håber jeg han er syg for jeg gider ham virkelig ikke, jeg sidder også ved siden af ham!!! MEN min klasse skal vært år på teknisk skole hvor vi skal lave huse( mini huse) Og hvor vi skal  arbejde lidt med vores huse dagene før vi skal der hen. mig og min veninde står og laver noget tapet hvor vi bruger en hobbykniv!!! Til at lave det. Lidt efter tager han hobbykniven og begynder at Truge en af de andre drenge fra min Klasse ( og der begynder jeg at blive bange)  det skal lige siges at han gjorde det ikke for sjov.  det gjorde han så også med to andre og sagde at en af det skulle begå selvmord og at hvis man hader nogle skal man stikke dem ned ( og det gjorde mig virklig ked af det ) jeg fik det dårligt og gik til min lære, hun sagde at hun havde set det og at hun ville prøve at gøre noget. Imorgen d. 12 maj skal vi på teckniks skole og der er der jo proppet op med knive og livsfarlige ting. det Sagde jeg også til min lære og hun sagde at der hele tiden vil være en voksen i vores gruppe ( han er i min gruppe). jeg har sagt det til mine forældre som har skrevet til min lære at jeg har det så mega dårligt og tør ikke komme i skole. Mine forældre ved godt hvor bange jeg er og har tilbudt mig at blive hjemme men jeg har valgt at tage med. Jeg vil gerne have din mening om hvad DU syntes jeg skal gøre for det er virkelig noget jeg går og kæmper med for tiden. 

MVH A 

Ps. Han har ikke kun været en idiot over for dem men også manhe andre fra min klasse og mig selv. Ud over det jeg har skrevet self. 😕

Kommentarer

Han kommer ikke lang i livet. 

Anyways. Hvis du vil føle dig sikker, så bliv tæt på en voksen så ofte som muligt.

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program