Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej er en dreng på 13 år og onanere ret meget, men har lidt svært ved at mærke hvornår jeg for udløsning. Er det normalt?

Tak på forhånd

Svar: 

Hey Anonym 

Du er helt sikkert ikke den eneste der har lidt svært ved at mærke, hvornår du kommer, så jeg tænker egentlig det du oplever er meget normalt.  

Onani handler selvfølgelig både om at hygge sig med sig selv, men det handler også om at lære sig selv og sin krop bedre at kende. Som 13-årig er du midt i en kæmpe udvikling, og derfor tager det også tid at lære sin egen krop at kende.  

Når du siger at du ikke kan mærke hvornår du får udløsning, kan det både handle om at du ikke rigtig kan mærke at der kommer en udløsning, eller en orgasme. Altså at der kommer et klimaks, eller et højdepunkt, mens du onanerer, men at det ligesom føles ens hele tiden? Det kan også være at du godt kan mærke udløsningen, men at du ikke rigtig kan mærke hvad der sker i kroppen, lige op til at udløsningen kommer, så det sker lige pludseligt? Lige meget hvordan du mener det, så tænker jeg bare du skal have tålmodighed. Det kræver tid og masser af øvelse at lære sig selv at kende, og jeg er slet ikke i tvivl om at du lige så stille vil opleve at du bliver bedre og bedre til at mærke når udløsningen er på vej, men også selve udløsningen. 

Prøv ikke at være alt for koncentreret om at mærke noget bestemt, men bare at nyde det der føles rart. Så skal det nok komme. 

Mange hilsner Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program