Min Penis <3

brevkassespørgsmål

Min Penis <3

brevkassespørgsmål af
Uønsket
13 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej :). Mit Penishoved er meget følsomt det er det under også nogenlunde. Når jeg rør ved det er det ubehaligt.

Hvad kan jeg gøre for mit "Penishoved" ikke er så følsomt.

Skal man være bange for at få en forhudsforsnævelses opration?

Svar: 

Hej Uønsket

Penishovedet er et meget følsomt område, så det er meget almindeligt, at det kan være meget ømt, hvis man rører ved det. Specielt i starten af puberteten, hvor penis vokser, og man for første gang begynder at trække forhuden tilbage, så man kan røre ved det. 
Det bedste du kan gøre er at blive ved med at "øve" dig, så hovedet på et tidspunkt vender sig til at blive rørt. Med tiden bliver det meget mindre følsomt, så det ikke er så ubehageligt.

Du kan øve dig, og gøre penis mindre øm ved at vaske din penis med vand, når du er i bad. Træk forhuden tilbage og skyl din penis med bruseren. Med tiden kan du også begynde at røre ved den, uden at det gør ondt. 

Jeg tænker ikke man skal være bange for at få en operation for forhudsforsnævring. Langt de fleste drenge som opplever at forhuden virker stram, kan træne det væk. Enten ved bare at trække forhuden frem og tilbage (så meget man nu kan) hver dag. Med tiden bliver huden mere smidig, så den kan strække sig mere og mere. I nogle tilfælde kan man få noget creme hos lægen, som hjælper med at gøre huden smidig. Det er heldigvis de færreste der skal have en operation, og hvis det bliver nødvendigt, er det et meget lille indgreb, som lægerne er rigtig gode til at lave, så penis er i topform efter et par uger. 

Mange hilsner Karsten

Karstens billede
Karsten fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program