Model som dreng

forumspørgsmål

Model som dreng

forumspørgsmål af
Mads
16 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hey, jeg er en 16 årig dreng, som er blevet optaget i et glamouriøst modelbureau. 

Jeg har siden jeg var 13 været en følgemodel, hvor jeg har haft jævne møder med en agent fra bureauet hvor man hvorvidt drøftede min udvikling, højde, osv. Der er nogle ret ekstreme krav, som man skal opfylde og jeg føler mig virkelig heldig for muligheden. Jeg har dog bare fået ekstreme selvværdsproblemer og problemer med de mindste fejl i mit udseende, som nok er en side-effect af den konstante professionale bedømmelse siden en ung alder. Jeg har desuden heller ingen ide hvordan jeg skal takle det "feminine" image og pres andre unge på min alder putter på at være model som dreng, når det er et åbenlyst kvinde-domineret job.
(hvilket jeg synes er fremragende)

Jeg følger godt med i skolen; jeg har massere af gode venner og jeg har det fantastikt socialt - jeg får opmærksomhed fra det andet køn og jeg ved på baggrund af mange "beviser", at jeg ser nogenlunde ud; men jeg kan alligevel ikke holde op med at tænke over mit udseende til et punkt hvor jeg ikke tør at gå udenfor. Det er virkeligt mentalt træls for resten af mine familiemedlemmer også. 

Jeg er totalt forvirret, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre herfra.

Kommentarer

Altså alle er jo bevidste om deres udseende, så det er ikke rigtig noget der er sådan videre specielt vil jeg sige. Selv jeg græder flere gange om måneden over mit udseende selvom jeg blev kåret til "hottie" på efterskolen. Vi lever bare i et samfund, hvor man hele tiden bliver mindet om ens udseende, og med tiden lærer man bare at man ser ud som man gør. I forhold til at du siger at model branchen er plaget af kvinder. Så kan du jo bare se på Harry Styles som stiller sig op på forsiden af Vogue som den første mand, og så endda i en kjole. Det handler ikke om at man er feminim, det handler om at man ikke udviser toxic masculinity. 

91

Hej, jeg er en pige der er model. Du vil sikkert ikke høre fra en pige model men ja.. Som sagt er jeg også model jeg har præcis de samme problemer.. 

90

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program