At give finger

forumspørgsmål

At give finger

forumspørgsmål af
dreng
16 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Hey, er en 16 årig single dreng, men har undret mig i lang tid omkring hvilke positioner ligger man i når man giver en pige finger?

Kommentarer

Altså jeg kan jo kun sige hvordan jeg selv har fået finger. Jeg ligger gerne på ryggen, tror det er vanskeligere hvis man sidder. Så kommer det an på om drengen er venstre eller højrehåndet (altså hvilken hånd han helst vil give med). Hvis han nu bruger højre hånd så ligger han til til højre for mig og læner sig lidt ind over mig. Så kan vi kysse mens han frit både kan gnubbe min klit og fingerkneppe mig. Der er sikkert mange andre positioner men det er den position jeg altid har brugt. Den virker i alt fald.

27

Jeg vil sige man kan give finger i mange positioner. Den bedste finger jeg har fået var stående på et toilet med hans hånd nede i mine opknappede jeans. Mere fancy behøver det ikke være. Om jeg kom? jo, det tror jeg nok! Så du skal slet ikke være bekymret. DEt er ikke raketvidenskab.

18

Jeg er på ingen måde ekspert, det må du ikke tro. Men jeg har da prøvset at få finger nogen gange så derfor synes jeg godt jeg kan gi et råd. Hvis du bare vil gnide pigens klit spiller stillingen ingen særlig rolle. At gnide klitten er normalt nok til at få hende til at komme. Det kan gøres stående, siddende ller liggende og pigen behøver faktisk ingengang have hendes bukser ned. For klitten sidder oppe i toppen af sprækken og den kan du nå hvis hun hun bare kanpper sine bukser op og du stikker hånden ned. Men hvis du vil kneppe hende med en eller flere fingre er det bedst hvis hun tar bukserne helt ned og måske af. Det kan også gøres stående, siddende eller liggende men jeg foretrække liggende. Hun skal sprede benene og du kan ligge lidt ind over og så bruge fingrene. God fornøjelse med det!

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program