Sove nøgen?

forumspørgsmål

Sove nøgen?

forumspørgsmål af
Sabrina
14 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

HeJ alle

Jeg har næsten lige prøvet at sove nøgen for første gang, og det føles rigtig skønt! Men jeg er lidt nervøs for, at mine forældre skal finde ud af det. Måske de vil synes, at det er mærkeligt? Er der nogle af jer, der gør det? Og har jeres forældre eller søskende opdaget det? Har I fortalt det til nogen, hvis I gør det? Og ved I, om nogle af jeres venner/veninder gør det?

Knus

Sabrina

Kommentarer

Hej, mine forældre har aldrig nævnt noget, men de sover jo også selv nøgen. Men hvad skulle de også sige, er jo intet forkert i det, faktisk sundt.

69

Min dør kan ikke låses så jeg tør ikke sove nøgen derhjemme for lissom dig er jeg bange for min familie skulle opdage det. tror de ville synes jeg var mærklig. En enkelt gang hvor jeg var alene hjemme har jeg gjort det. Men jeg har en god veninde og hendes dør kan låses. Så der har vi prøvet at sove nøgne i hendes seng når vi har haft en soveaftale. Det er så også hende jeg snakker med om det. Ved ikke om der er andre af mine veninder der gør det.

78

Jeg har sovet nøgen siden her i sommers. Min familie har ikke opdaget det og jeg vil ikke fortælle dem det. Jeg har en kæmpestor teddybjørn jeg sover med og det er megadejligt at putte nøgen med den. Jeg har fortalt det til to tætte veninder. Den ene af dem har prøvet det og synes det var fedt men hendes mor opdagede det så nu gør hun det ikke mere.

79

Jeg er en pige på 15 og har desværre kun prøvet at sove nøgen en enkelt gang da jeg var alene hjemme en weekend. Det var virkelig skønt. Til daglig tør jeg ikke rigtigt af hensyn til familien. Bl.a. har jeg en lillesøster på 12 som af og til har onde drømme eller blir bange for tordenvejr eller noget. Så kommer hun ind og putter hos mig. Der tænker jeg ikke det måske er så godt hvis "det hele står åbent."

66

Det er helt normalt at sove nøgen. Det skal du bare gøre, hvis du har lyst.

69

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program