Sove med bar numse

forumspørgsmål

Sove med bar numse

forumspørgsmål af
Julius
12 år
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 12 år, der for ikke så længe siden stoppede med at sove med nattøj. Siden da har jeg bare sovet i underbukser, men jeg har opdaget, at jeg faktisk synes, at det føles rigtig dejligt at tage dem af og også ligge med numsen helt bar. Men jeg er lidt nevøs for, hvad min mor ville sige, hvis hun opdagede det. Jeg ved heller ikke om det er unormalt eller jeg er lidt for ung. Så jeg vil gerne spørge jer, om I synes, at det er OK, for en dreng i min alder at sove helt splitterravende nøgen? Om I selv gør det? Eller kender nogen som gør det?

Kommentarer

Jeg synes bare, at du skal ligge med bar numse, hvis du har lyst til det. Sådan tror jeg, at mange drenge har det. Min lillebror på 13 år sover også helt uden tøj på, og har gjort det i et godt stykke tid. Han synes ligesom dig, at det er rarest også at have numsen bar.

85

Jeg tænker det er helt naturligt. Jeg gør det ikke derhjemme for min dør kan ikke låses og jeg gider ikke risikere at familien kommer ind når jeg sover og måske ser min bare numse. Men jeg har en god veninde hvor jeg af og til sover. Hendes dør kan låses så der sover vi jo nøgne sammen og det er godt for os begge to.

63

Tror det er vildt forskelligt fra person til person. Jeg ku ikke selv tænke mig det for jeg bryder mig ikke om at nogen i familien skal se min pik hvis de nu braser ind og jeg sover og måske ligger uden for dynen. Det er jeg for genert til. Men min lillesøster er fuldstændig ligeglad. Hun er 13 og sover altid med bar numse. Nogen gange helt nøgen eller når det er lidt koldt med tshirt på men altid med bar numse. Meget mærkeligt. Men som sagt er man jo så forskellig.

67

Jeg gør det og har gjort det længe,,, det er jo også sundt for kroppen

69

Jeg er en dreng på 13 år, og jeg sover altid med bar numse. Jeg synes, at det føles meget mere dejligt og frit at ligge med bar numse end at have underbukser på. Min mor ved det godt, og er OK med det, for jeg har fortalt hende, at jeg sover meget bedre, når jeg også har numsen bar. Jeg skal bare tage tøj på, når jeg forlader mit værelse.

54

Hej søde

Hvis du synes, at det er dejligst at ligge med bar numse, så skal du bare gøre det! Når drenge kommer i puberteten bliver deres penis og testikler større, og så kan de godt synes, at det er ubehageligt at have underbukser på, når de skal sove. Det har et par af mine gode drengevenner i hvert fald fortalt mig, så de ligger altid helt fuldstændig splitterravende nøgne, når de skal sove.

Knus

79

Hej med dig

Jeg er en dreng på 13 år og de sidste to år har jeg været barnumse-sover. Jeg sover meget dårligt, hvis jeg har underbukser på. Sådan har det været siden jeg kom i puberteten, for siden da er min tissemand vokset helt vildt meget. Den er nu blevet så stor, at den næsten hænger ned til mine knæ. Det gør, at jeg har svært ved at finde underbukser, der passer, og jeg synes i det hele, at de er rigtig irriterende at have på. Derfor går jeg som regel også i stor løse bukser uden underbukser indenunder. Når jeg så skal i seng om aften og tager mine bukser af, ja så har jeg jo allerede bar numse. Og jeg synes det er så skønt bare at gå i seng helt fuldstændig bar og uden noget der strammer, og bar kunne lade min tissemand hænge frit.

47

Hej Sigurd

Ja, det lyder som om, at det med underbukser må være et problem for dig, når din penis er så stor. Kan godt forstå, at det må være rart for dig at sove med bar numse. Ved din mor godt, at du sover nøgen og går uden underbukser? Og hvad siger dine venner til at du ikke går med underbukser.
Knus Susanne (14 år)

50

Hej med dig

Det tror jeg er ret normalt. Jeg er en pige på 15 år, og min kæreste - en dreng på 15 år - han sover også altid med bar numse - faktisk helt splitterravende nøgen. Han synes, at det føles rigtig ubehageligt at have tøj på, når han skal sove - især underbukser som han synes nemt kommer til stramme, så der foretrækker han klart at ligge med numsen helt bar så hans tissemand også kan ligge helt fri. Her om sommeren, når han har shorts på, kan han også rigtig godt lide at have bar numse i dem - altså at gå uden underbukser på. Han synes det føles dejligt fri, når der ikke er underbukser til at stramme og hans tissemand bare kan dingle frit. Han har det på samme måde med badebukser - dem synes han også er irriterende, så vil han meget hellere gå i vandet helt nøgen og også have bar numse der. Så det synes jeg også, at du skal gøre, hvis du har lyst. Nogen vil ikke have numsen bar og andre elsker det - det synes jeg bare man skal respektere.

Knus
Lina

47

Jeg er enig med dig jeg har bare lysten til at sove helt nøgen gå nøgen også blandt venner elsker at være nøgen men det er ikke tit jeg er alene

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program