Kondom

forumspørgsmål

Kondom

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 4 måneder 6 dage siden

Hvem har kondomet med?
Hvem sætter og piller kondomet af og på er det fyren selv eller gør pigen det eller gør man det sammen?

Kommentarer

Hej med dig anonym.
Jeg køber altid kondomer for det føler jeg er mit ansvar.
Men det er altid min kæreste som sætter kondomer på mig og jeg tager det selv af.
Håber du kunne bruge mit svar.

13

Hej Elias
Mange tak for dit svar, lyder som en god ide og købe dem og ja det er rigtig at det er fyren ansvar synes jeg ogaå😊 har du så nogle liggende ved din kæreste eller tager du dem med hver gang du er ved hin? hvorfor er det altid din kæreste der sætter det på og hvor gør det af det når du piller det af ?

Hej med dig. Jeg har altid nogle liggende på mit værelse og hvis vi har sex hos min kæreste så tager jeg kondomer med. Hvorfor det er min kæreste som tager kondomer på mig er fordi jeg nyder at hun berøre men penis og fører det ned over mit penis hovedet og helt ned. Jeg smider det ud i skraldespanden når det er brugt.
Håber du kunne bruge mit svar igen ellers må du endelig spørge igen.

Det er super så når du tager dem med til din kæreste så er det noget i har planlagt at I skal ha sex? Det lyder også hyggeligt og lækkert at du får hin til det😊 når du smider det ud i skraldespanden er du så ikke bange får at dine eller hindes forældre opdager det og hvad med indholdet hvis der er noget i det ?

10

De ved godt at vi har sex for jeg var desværre så uheldig at de så kondomet i skraldespanden på et tidspunkt og var noget i kondomet.

Hvad siger de til i har det og hvordan var det da de fandt kondomet og hvad sagde de til det?

De blev overrasket. Men heldigvis så tog de det pænt og acceptere at vi har sex men at jeg skal huske at beskytte mig med kondom

Det var godt at de accepteret det og var det dine forældre der sagde at du skulle huske og bruge kondom? Nu når de ved det, har I så sex imens de er hjemme eller gør I det når I er alene hjemme

Som regel når vi er alene hjemme. Men det kan godt ske vi gør det når vores forældre også er hjemme. Men så sørger vi for at løse døren så de ikke kommer brasende ind på vores værelse.

Det er super at I også kan finde på det når de er hjemme, hvad så hvis I larmer lidt eller er I helt stille så de ikke kan høre noget eller det tænker I ikke over eller hvordan gør i det så?

Vi prøver at være så stille så muligt så de ikke høre noget.

Det er da super og det kan jeg godt forstå at I prøver det, men kunne forestille mig at det må være svært.

Det kan også være svært og det kan også godt være at de har hørt det en gang i mellem.

Men de siger ikke noget ? Er i flov når i har haft samleje og i er sammen med forældre bagefter eller hvordan har i det så hvis de nu har hørt noget?

Lidt flov kan vi godt være men det går hurtigt over. Men nogle gange tager min kæreste også min penis og sutterne den af. Det kan hun godt lide for hun siger det er dejligt at jeg er omskåret.

Det kan jeg godt forstå at I kan være nogle
gange, men de må også kunne mærke at I er i godt humør lige efter i har fået taget trykket ? Det lyder også lækkert at din kæreste gerne vil sutte den af og synes det er dejlig, men siger I ikke også lidt der når Hun gør det eller er i helt stille ? Jeg har desværre aldrig prøve det.

Jo vi kan da godt stønne lidt en gang imellem og så de kan da godt mærke at vi er i bedre humør bagefter.

Det lyder lækkert og godt 😊
Utrolig hvad det kan gøre ved humøret så det bliver godt.

Det må man sige at man bliver i godt humør. Vi har det min kæreste og jeg hvis vi kan have sex 3 gange om ugen.

11

Ja nemlig, det er da fint at i har det antal gange om ugen. Er der så faste dage I har aftalt at I skal ha sex eller hvordan gør i det?

Det er forskellige dage vi har det men kan godt være irriterende når jeg får udlæsning for hurtigt.

Ja det kan jeg godt forstå, hvad gør du så ? Snakker I så bare om i skal ha sex når I er sammen?

Ja vi snakker om vi skal have sex og hvis vi vil så går vi i gang

10

Lyder hyggeligt og lækkert at I kan snakke om det👍😊

Jeg er bestemt ikke ekspert for har kun prøvet det en gang. Det var ret kort efter uge 6 hvor vi havde øvet os i at sætte kondom på sådan en model sundhedsplejersken havde med. Og da jeg så var sammen med en dreng ret kort efter følte jeg mig ret sikker så jeg satte det på, det var ham der havde det med. Heldigvis var hans pik superstiv så det var nemt nok (Ved ikke hvad jeg skulle have gjort hvis den var blevet slap midt i det hele.) Efter samlejet trak drengen selv kondomet af da han var kommet og skilte sig af med det. Det er sådan jeg har gjort.

16

Hej Clara
Mange tak for dit svar, det var sejt gjort af dig lige efter uge 6, vil du kunne sætte et på nu hvis du skulle og har du haft hvor fyrensætte det på? Hvor gjort han af det da han var kommet og med indhold for i lå vil og hygge da han var kommet ?

10

Ja jeg kan godt sætte et kondom på. Prøvede det mange gange i uge 6 så jeg føler jeg er ret sikker i det. Desværre har jeg kun haft det ene samleje så har ikke haft mulighed for det mere. Men håber på jeg skal i somerferien. Jeg tror drengen skyllede det ud i toilettet.

Det må være super at du kan sætte det på men arvelig at kun har haft samleje den ene gang. Det er fedt hvis du skal i sommeferien, Hvordan kan det være at du håber du skal i sommerferien, har du planlagt noget?

Altså både og. Jeg ved jeg skal være sammen med en masse af mine venner i sommerferien, bl.a. ved stranden. Så jeg er ret sikker på jeg får mulighed for samleje i ferien. Måske endda flere gange.

Lyder også hyggeligt at du skal være sammen med dem og hvis du kan få mere en gang. Vil du så gør det ved stranden eller ?

11

Jeg plejer at lade drengen gøre det, bare fordi tænker han har mere styr på det!

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program