Ensom

forumspørgsmål

Ensom

forumspørgsmål af
T
14 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Har venner men alligevel føler jeg mig tit ensom fordi der er mange ting jeg ikke føler jeg kan tale med dem om. Er der andre der har det sådan og hvad gør i så når i får det på den måde

Kommentarer

Kender det godt

75

Hved du hvad sådan havde jeg det også engang indtil jeg fandt min bedste ven. Jeg tror bare du må holde ud og se dig om måske står din fremtidede bedste ven lige der

73

Hej T...

Dette emne, kan være lidt ekstra svært, fordi man jo har venner, men man er alligevel ensom.

Jeg har det på præcis samme måde, og jeg fortalte det til mine forældre. Det kan være svært at tale om, fordi man NETOP ligner en med mange venner. Hvis du ikke har lyst til at tage snakken op med forældre, synes jeg du skal tale med en lærer, eller en anden voksen du føler dig tryg ved.

Det skel på en eller anden måde ud, så du kan få hjælp! Jeg ønsker dig alt det bedste. Knuz Eco''

67

Jeg kender det også godt. Havde venner i min klasse og til håndbold men ikke nogen jeg kunne snakken med om alting kun ligesom de gode ting. Har været igennem nogle svære ting som jeg ikke vil komme ind på men det kunne jeg ikke tale med mine venner om. Men mødte så en i et spil og vi begyndte at snakke. Vi klikkede bare og han er måske min bedste ven nu selvom jeg aldrig har mødt ham. Han er fra Tyskland og på en eller anden måde er det bare nemmere at fortælle alting fordi vi ikke har mødt hinanden. Nej det ved jeg ikke men for mig var det bare nemmere at lære ham at kende online. Vi mødtes i et spil og derfor viste jeg jo allerede at han gik op i nogle af de samme ting. Vi snakkede bare vildt godt sammen og så blev det mere og mere ægte. Jeg har fortalt om de problemer jeg har med min familie og han har fortalt om at han nogen gange har selvmordstanker. Vi er bare ærlige og kan snakke om alting. Så nu har jeg gode venner i min klasse som jeg laver nogle ting med og så min tyske ven som jeg kan fortælle alt.  Så måske kan du finde nogen venner online. Hvis du gamer eller har et eller andet du går op i kan du måske møde en der kan blive din ven så du har en du kan tale med alting om. 

71

Jeg synes det er meget almindeligt at have forskellige venner som man bruger til forskellige ting. Jeg har fest-venner som jeg mest har det sjovt med, og så har jeg nogen som jeg taler om private ting med. Der har jeg både en god veninde som jeg har kendt hele mit liv og en ven som jeg kun kender online. 

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program