forældre

forumspørgsmål

forældre

forumspørgsmål af
Cecilie
18 år
Oprettet 3 år 4 uger siden

Hej alle.
Dette er et spørgsmål til jer der omhandler det liv jeg har haft de sidste 4 år ca, men jeg har fårst taget mig sammen til at fortælle om det nu. Siden jeg blev teenager har min mor ikke kunne håndtere mig, jeg har følt frygt og bliver ked af det hver gang jeg har kigget i min mors øjne, og jeg har levet med et falsk forhold til min mor i mange år nu. Min mor har et sindsygt skrækkeligt tempermant der kan bryde ud af ingen ting i min hverdag. Og det ord hun bruger mest om mig er "provokerende". Hun føler at jeg er provokerende med hensyn til ALT, nogen gange ved jeg ingengang jeg har været det og er dympt uening med hende om jeg har været det. Nogen gange føler jeg hun bare vil starte en diskution fordi så får hun opmærksomhed, så har hun noget at lave eller så føler hun at hun kommer højere op i hirakiet, for det er hvad hun kalder min familie "et hiraki, og det hele handler om en magtkamp". Jeg føler jeg har grædt ugenligt det sidste meget lang tid, jeg er blevet ensom, og jeg ønskes ude af mit eget hjem og nogen gange går der dage uden nogen har snakket i min familie. Jeg føler desuden også jeg bliver psygisk revet ned indefra og har somme tider selvmordstanker og om hvilke redskaber jeg kan bruge til at slå mig selv ihjel i det rum jeg nu er tilstede i. Min mor råber meget højt, skriger, vil hele tiden skilles fra min far, truer med at slå mig, fortæller mig tit og ofte hvor dum og ubrugelig jeg er i denne verden, og jeg går med det alt helt alene og føler jeg er ved at blive syg, og jeg er ved at blive bekymret for at det kommer til at danne ar på min psyke.   

Mit spørgsål er så om nogen er ude for noget ligende og har et forslag til hvad jeg skal stille op. 
KH *******

Kommentarer

Hej med dig

Det lyder rigtig ubehageligt. Jeg synes, du skal se om ikke du kan flytte væk. Man vælger selv, hvem ønsker at have kontakt til. Det kan være svært, når det drejer sig om familie. Det kunne også godt lade til, din mor har det svært i sit hoved. 

Hvis du ikke har råd til at flytte selv, kan kommunen hjælpe dig.

Jeg har selv været meget oppe og toppes med min mor. Har haft det lidt på samme måde som dig. Nu er jeg flyttet og har fået det bedre. Ser min mor i små bidder. Så går det. 

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program