Kan det skade vores venskab?

forumspørgsmål

Kan det skade vores venskab?

forumspørgsmål af
Malou
14 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Her i weekenden skulle jeg sove ovre ved en veninde. Det var smadderhyggeligt. i den forbindelse blev jeg onaneret af min veninde. Jeg fik det bare så dejligt, har aldrig været med til noget før. Men jeg tænker på om det måske var forkert. Kan det blive akavet imellem os og gå ud over vores venskab. Hvad tænker I?

Kommentarer

Piger i forhold til drenge, deler meget mere med deres venner. Jeg tror ikke det vil blive mere pinligt end du/i gør det til. Det er jo helt normalt at onanere og det at i hjalp hinanden gør jo ikke nogen forskel, så længe det er ment venligt og ikke "kæreste agtigt"

 

60

Altså nu lyder det jo som om du blev tilfredsstillet og at det var en dejlig oplevelse. Hvis I har fået snakket det godt igennem og også er enige om hvordan det videre skal gå tror jeg da bare det vil bringe jer tættere sammen. 

74

Jeg er en pige på 13 og har oplevet noget lignene. Mig og en veninde kom til og onanere samtidig da vi lå og så en serie. Det skete bare. Altså vi rørte jo ikke ved hinanden i den forstand men vi var jo helt tæt sammen og det føltes på en måde som om vi var sammen. Da vi var færdige fik vi det snakket igemmen og vi er enige om at vi er blevet tættere. Så det tror jeg også vil ske med dig og din veninde.

68

Umiddelbart synes jeg du skal se det som en tillidserklæring fra din veninde at hun har onaneret dig. DEt skal du da bare være stolt af. Hvis det ellers var trygt og godt tror jeg ikke det har skadet jeres venskab eller gjort det akavet. Det kan faktisk godt blive stærkere af det tror jeg.

59

Jeg hedder Sarah og jeg er 13. Jeg har prøvet at skrive den her besked før men den blev ikke postet. Jeg ville bare skrive at jeg tror at det er ret normalt at man onanere sammen når man er veninder. Det har jeg prøvet med to af mine gode veninder og det har ikke ødelagt noget. Vi gør det bare når vi er sammen men det er ikke noget vi snakker om ellers. Jeg vil gerne høre om andre også har det sådan med deres veninder. 

59

Hej Sarah jeg har også selv prøvet at onanere sammen med mine to bedste veninder. både hvor vi har gjor det to veninder sammen

 O g også nogen gange hvor vi alle tre har gjort det sammen, men kun på os selv .aldrig på hinanden.

Har du prøvet med begge dine veninder samtidig eller kun med en veninde af gangen?

 

 

56

Jeg tror også det er fuldstændig almindeligt blandt piger, man taler bare aldrig om det. Jeg begyndte selv at onanere sammen med en veninde da jeg var 12. Det var mit første møde med sexualitet så det var kæmpestort. Vi har faktisk gjort det regelmæssigt siden og vi er 15 nu. Det er bare noget helt naturligt lissom og spille computer eller shoppe sammen. Det er bare overhodet ikke noget man snakker om. Men det er en helt naturlig del af vores venskab og har ikke ødelagt noget. Om man onanerer sig selv eller hinanden er vel ikke så vigtigt - det er jo seksualitet begge ting.

65

det var også den alder at jeg startede med to af mine veninder. Må jeg spørge om i ligger og gør det ved siden af hinanden/over for hinanden eller om i også hjælper hinanden med at gøre det? Altså på hinanden også

64

Vi sidder eller ligger bare ved siden af hinanden mens vi gør det. Vi gør det bare på os selv, men man kan kan jo sagtens holde om den anden og være der for hende når hun skal komme

63

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program