Er det ok det jeg gør?

forumspørgsmål

Er det ok det jeg gør?

forumspørgsmål af
Sarapigen
13 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Hej cyberhus og tak for en god hjemmeside. Jeg vil høre jer andre om jeg måske gør noget jeg ikke skulle. Min storebror har en kæreste og her i sommer er de begyndt at måtte overnatte sammen. De er 15 og 16 så det er jo også normalt. Sagen er at de har sex og at jeg er meget nysgerrig på det selv om jeg helst ikke vil være det. Når hun overnatter sammen med ham så kan jeg næsten ikke tænke på andet om natten. Jeg kan høre tydeligt når de starter men jeg ligger også helt stille og venter på det. Jeg har to gange gået udenfor om aftenen og luret på dem gennem vinduet når jeg ved at de gør det. Jeg bliver meget sexuelt ophidset af det og onanere mindst en gang når de har sex sammen. Jeg ved godt at det er forkert at lure gennem vinduet!! men hvordan ville i andre have det med det? og kan jeg gøre noget for at undgår at få det på den måde??

Kommentarer

Hej. 
Jeg tror at det er helt normalt at du er nysgerrig. Jeg tror bare ikke at det er så fedt for dem, hvis de finder ud at at der en nogen der kigger på. Jeg tror heller ikke at det ville være fedt for dig hvis du blev taget i at kigge på. Så hvis jeg var dig, ville jeg stoppe med at snige mig udenfor om aften, og så kunne du jo eventuelt se porno og onanere  imens du hørte dem have sex. 
Ha' en god dag;)

81

Jeg er helt enig. Man skal ikke lure, det er bestemt ikke fedt. Men man kan jo ikke undgå at lytte og der er det i orden at blive ophidset. Har oplevet det en enkelt gang. Mine forældre var ikke hjemme og min storesøster troede vist heller ikke jeg var hjemme. Hun havde en fyr med hjem og et stykke tid efter kunne jeg høre hun blev råkneppet inde på værelset. Det var på en gang skræmmende men også ophidsende, så jeg forstår dig godt. Men man skal ikke lure!

75

Jamen som jeg også skrev så ved jeg godt at det er forkert at lure udefra og det har jeg også bestemt at jeg ikke vil mere. Det var bare fordi at det nogen gange fylder helt vildt at jeg ved at de gør det. Nogen gange tænker jeg på det hele dagen hvis jeg ved at hans kæreste skal komme og overnatte hos os. Er det forkert af mig at lytte til dem? Skal jeg feks tage headset på og høre musik? Hvad ville i andre gøre??

83

Nej, det behøver du ikke. Der er kæmpe forskel på at lure gennem et vindue og så bare være på dit værelse og lytte til dem. Det er de jo selv ude om. Jeg synes bare du skal lytte og hvis du har lyst kan du jo onanere til. Det er helt almindeligt.

79

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program