Hvordan gør man???

brevkassespørgsmål

Hvordan gør man???

brevkassespørgsmål af
Jess
12 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Hey Cyberhus!!!

Jeg kommer lige med nogle spørgsmål, og tja, de er lidt platte, men jeg håber i svarer på dem!!!

Så... Jeg har set en masse noveller/historier herinde, hvor de ligesom er under en form for kategori for historier og noveller.... Jeg har altid haft et talent for at skrive, og sætte ord på svære følelser og tanker. Så jeg tænkte... Hvis man kunne få lov af jer rådgivere... Jan man så godt blive en af dem der sidder og skriver de der historier/noveller? 

Jeg kan godt lide at hjælpe andre, men nogle gange er det lidt svært at hjælpe face-to-face så jeg tænkte at jeg kunne skrive nogle noveller/historier herinde, som handler om alle de der svære følelser. Men jeg ved ikke hvordan man gør, og om vi overhovedet må. Så... Kunne i svare på mine spørgsmål? På forhånd tak!!!

Svar: 

Hej med dig Jess!

Hvor er det sejt, at du gerne vil hjælpe andre, og at du faktisk aktivt prøver at finde en måde, hvor du kan gøre det, også selvom at du nogle gange synes, at det er svært face-to-face. Det er der mange, som synes, fordi det kan føles meget sårbart at skulle tale om de svære ting. Lige præcis her kan historier og noveller gøre rigtig meget, og jeg synes, at det lyder som en fantastisk idé at prøve at skrive nogle historier, hvis du kan mærke, at du har lyst til det!

I forhold det her med at dele dem, så kan jeg godt forstå, at det er noget, du kunne have lyst til at prøve. Desværre har vi lige nu ikke en funktion, hvor der er nogen unge, som sidder og skriver historier eller noveller herinde på Cyberhus. Du kan skrive forumspørgsmål eller dele en hemmelighed, men det er desværre de muligheder, som eksisterer lige nu. Men som sagt synes jeg, at det er en rigtig spændende idé at dele dine historier med andre, og selvom at det ikke kan være her på Cyberhus, så kan det måske være en mulighed andre steder? Der findes sikkert mange forums eller sider, hvor man kan få lov at poste sine historier, så andre har mulighed for at læse dem, så hvis du har lyst til at dele dit talent for at skrive med andre, så synes jeg bare, at du skal give det et skud! 

Jeg håber, at det var svar på dine spørgsmål!

De bedste hilsner

Dagmar

Dagmars billede
Dagmar fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program