LysTEN

brevkassespørgsmål

LysTEN

brevkassespørgsmål af
Sofia
18 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Hej Cyberhuset

Har denne sexlyst HELE tiden. Er jomfru, men har "været i seng" med en fyr, hvor der skete nogle ting - bare ikke pik i vagina. Havde nemlig glemt at tage p-piller i et par dage, så derfor gjorde vi det ikke. Men siden har jeg haft den største sex-lyst. Det er ikke muligt at gå videre med ham jeg allerede har lavet lidt med. Men ved ikke helt hvad jeg skal gøre. Kan godt onanere, men det tilfredstiller mig ikke så meget fordi jeg ikke har noget ordentligt at gøre det med. Og har ikke helt tænkt mig at købe noget, da jeg synes det er lidt grænseoverskridende (i forhold til min mor kan se hvad jeg bruger mine penge på, da jeg ikke selv kan tjekke den, og at nogen kommer til at se det(den). Hvad kan jeg gøre? kender den her søde fyr. Vi snakker rigtig godt og har meget seksuelt tension da vi snakker meget om sex og giver hinanden råd (han er dog stadig ældre og meget mere erfarende end mig). Men skal jeg spørge ham om vi skal lave noget? jeg har lyst og ved allerede jeg ikke vil fortryde det. Men tænker også bare at jeg ikke vil ødelægge det vi har nu. Udover det er han ikke alt hvad jeg vil have, men leder heller ikke efter et forhold, men nok nærmere en bolleven. Ved også nu jeg ikke har følelser for ham.

Hvad tænker i? skal jeg vente til jeg finder ham jeg vil have? eller bare go-for-it. Nu hvor jeg ved det ikke bliver noget jeg kommer til at fortryde. Ved også han vil behandle mig ordentligt og give mig en god første gang. 

 

Svar: 

Kære Sofia

Tusind tak for din besked. Det må være en svær situation at have en stor sexlyst, men ikke at have nogle steder at "gøre af den." Det lyder til, at det det fylder en del og samtidig med, at du er meget i tvivl hvor du kan få sex. Jeg kan godt forstå, at du opvejer fordele og ulemper ift. din kammerat, fordi du ikke vil miste jeres venskab. Derfor synes jeg, at det er godt, at du har skrevet herind til os for at få afløb på dine frustrationer og tanker. 

Jeg vil rose dig utrolig meget for ikke at "gå hele vejen" med ham fyren, som du hyggede dig sammen med. Det var et meget ansvarligt valg, som ellers for nogen kan være svært at træffe, fordi man er i en situation, hvor man er liderlig og adrenalinen er høj i kroppen. Derfor er det super flot, at du kunne sætte din grænse og være ansvarlig. Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvad man lige skal gøre, når man har lyst til sex hele tiden, men ikke har en fast partner. Jeg synes, at det lyder til, at du kender dig selv rimelig godt og at du ved med dig selv, hvad du kan og ikke kan stå inde for. F.eks. at du ikke føler dig nok tilfredsstillet ved at onanere, men samtidig synes, at det er grænseoverskridende at købe sexlegetøj.

Jeg synes også, at det er nogle rigtig gode refleksioner, som du gør dig ift. din kammerat, som du deler mange ting med og som du får og giver råd ift. sex. Når jeg læser din besked får jeg en fornemmelse af, at du har det rigtig godt med ham. Jeg har det sådan, fordi du nævner, at I snakker rigtig godt sammen og der tilmed er en seksuel spænding mellem jer. Det er rigtig positivt og det lyder til, at I begge føler jer trygge nok ved hinanden til at snakke om sex med hinanden. Selvom du ikke vil ødelægge noget mellem jer, så lyder det, at du er sikker i din sag ift., at du ikke vil fortryde, hvis du havde sex med ham. Derfor tænker jeg ikke, at der vil være noget forkert i at prøve at spørge ham. Jeg tænker også sådan, fordi det allerede lyder til, at I kan snakke om det meste ift. sex. Måske kan du nævne for ham, at du har tænkt over, om han mon vil have lyst til at have sex med dig og være din første? Du nævner, at han er ældre og mere erfaren end dig, og måske kunne du godt tænke dig at lære nogle ting af ham? Hvis du vælger at spørge ham, så kan det være en god idé at snakke om, hvordan det kan komme til at påvirke det venskab, som I har. Måske har han også nogle tanker, om hvordan det kan påvirke jer og jeg tænker at det er en rigtig god idé at få snakket om sådan nogle ting, før I har sex. Jeg tænker også, at det er vigtigt at lægge kortene på bordet og bl.a. forklare, at du ikke er ude efter et forhold, men "nok nærmere en bolleven", som du beskriver det. Ved at snakke om det og være tydelige omkring dine hensigter, så skåner I hinanden for eventuelle misforståelser. Hvad tænker du om at tage sådan en snak med ham? 

Jeg vil lige undresterge, at du selvfølgelig kun skal gøre det, hvis du stadig føler dig tryg ved det. Det er et par dage siden, at du sendte denne besked til os, så der kan være mulighed for, at du har ændret mening siden, du skrev til os. Hvis du har det, så tænker jeg, at du skal tænke over ikke at overskride dine egne grænser. Hvis du derimod stadig er sikker på, at du ikke vil fortryde det, føler dig helt tryg ved ham og føler, at "han vil behandle mig ordentligt og give mig en god første gang", som du beskriver det, så ser jeg ikke noget galt i at spørge ham. Det aller vigtigste er, at du har dig selv med og kan stå indefor dit valg. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar og føler, at du har fået nogle værktøjer med på vejen til at tackle situationen. 

Med venlig hilsen,
Malou

 

 

Batesis billede
Malou fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program