hip dips

forumspørgsmål

hip dips

forumspørgsmål af
Malou
13 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Hej jeg er en pige på 13 år jeg er i tvivl om drenge syntes det er klamt hvis man ikke har store hip dips/hofter, for jeg har ikke selv vildt store hip dips og er derfor blvet usikker på min krop. Gør det noget hvis ens hofter ikke er kæmpe?

Kommentarer

Det er bestemt ikke klamt og dine hofter kan jo sagtrens nå at blive bredere når du kun er 13. Men det er da rigtigt at det er rart hvis pigen har lidt røv så der er noget at tage i og lidt at klapse, men det kan du jo også sagtens få endnu. Du er sikkert dejligt som du er.

112

Selvfølgelig er det ikke klamt! Du er perfekt som du er Malou! ? Hav en skøn weekend 

87

Hej Malou. Jeg kan godt forstå at du er blevet lidt usikker på dig selv, i forhold til om du nu er tiltrækkende nok, eller hvad det nu måtte være. 
Jeg kan forsikre dig om, at det INTET gør om du har kæmpe hofter eller små. Nogle mænd kan lide det ene, nogle kan lide det andet. Jeg har flere venner, der er til det ene, samt det andet. Nogle er faktisk også lidt ligeglade. Når alt kommer til alt, og du på et tidspunkt får en kæreste eller en lille flirt igang, så er jeg sikker på at han på forhånd har accepteret dig som du nu ser ud, eftersom at han accepterer at sætte noget i gang med dig. 

Så ja, du er helt normalt, og du er stadig ung så der er massere af år til din krop kan nå at udvikle sig endnu. Nogle rammer også puberteten tidligere end andre, og der sker så meget i denne process. 

Alt held og lykke. 

100

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program