Pik længde

forumspørgsmål

Pik længde

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg har et spørgsmål vedr. Om min længde og tykkelse på penis er tilfredsstillende for en pige? den er 15,5 i længden og 17-18 i omkreds
Håber i svare hurtigt muligt

Kommentarer

Hejsa. Det korte svar til dit spørgsmål er ja, det er rigeligt. 
Det lange; Nu forholder det sig sådan at alle vores kroppe er forskellige, og vi render alle rundt med forskellige tanker om hvordan og hvorledes, om vi er nu er gode nok. Hvis man kigger på det statistiske synspunkt, så kan jeg læse mig frem til på videnskab.dk at den gennemsnitlige længde for en penis er 13,1 cm og 11.3cm i omkreds. Så du har vidst været lidt heldig i forhold til genetik. Drenge/mænds kroppe udvikler sig også helt til man er 21 år gammel, så du har stadig mange år at løbe på. Måske sker der mere, måske gør der ikke. Men ligegyldigt hvad, så er du helt normal så du skal ikke være bange for at ikke kunne tilfredstille en kvinde. Måske har du fået opfattelsen fra porno, at alt er gigantisk og voldsomt, men sådan er det slet ikke i virkeligheden. Min er for eksempel kortere end din, men tykkere, og jeg har ikke problemer i forhold til kvinder, så du kan tage det helt roligt. Ud over penetrerings sex, er der også en gigantisk verden, i forhold til nusseri, berøring af kønsdele, samt oralsex som mange kvinder faktisk opnår orgasme ved langt nemmere. Held og lykke. 

76

Længden lyder okay for mig. Jeg synes omkredsen lyder af lidt meget. Jeg er altså ikke sikker på den ville ku presses ind i mit hul.

56

Hvis du varmer nok op, kan den sagtens. Du er jo lavet til at kunne føde et barn. Skeden kan udvide sig ret meget. 

39

Den er lige til at sluge. Bare helst anal. Tit har jeg buttplug i numsen i skole.

49

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program