Kan han lide mig?!?

brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?!?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Der er den her dreng i min klasse, og jeg tvivler meget på om han kan lide mig (min veninde siger han kan). De eneste problemer er min generthed og min uvidenhed om om han kan lide mig, selv synes jeg han er en sød fyr som faktisk tør vælge os(min veninde og jeg) frem for mean girlsne i klassen. Det har stået på i nogle dage, og jeg tror bare han joker rundt med os, men han har råbt hej til mig, vinket & er gået ned til der hvor jeg sidder i klassen og snakket med min veninde og jeg. HVAD SKAL JEG GØRER?!?!?!?

Svar: 

Kære dig, 

Tak, fordi du skriver. Du er helt sikkert ikke den første eller sidste, der har sommerfugle i maven over en fyr. Det er altid spændende at gå og tænke over, om han nu kan lide én eller ej. Man bliver så glad, når man ser ham og nyder hans selskab. 

Jeg kan ikke fortælle dig, hvorvidt han kan lide dig eller ej. Vi viser alle sammen på forskellige måder, at vi er vilde med nogen. Nogle er meget tydelige og siger det måske direkte, mens andre mere viser det med deres opførsel. Hvis du gerne vil vide, om han kan lide dig, tror jeg, du skal prøve at spørge ham. Det er selvfølgelig lidt skræmmende at skulle sige det direkte, men det er helt sikkert den mest effektive måde. Hvis du selv er lidt vild med ham, kan du overveje at fortælle ham det, eller måske prøve at vise ham det. Snak med ham, kig ham i øjnene, og brug mere tid med ham. 

Jeg håber snart, I finder ud af det, held og lykke! :) 

Kærlig hilsen 

Sophie

SophieBs billede
Sophie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program