Brug for hjælp!

forumspørgsmål

Brug for hjælp!

forumspørgsmål af
Marie
19 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Jeg håber på, at jeg kan få svar på mit spørgsmål hurtigst muligt...

jeg har nu i 1 års tid nu, fået det utroligt dårligt psykisk. Jeg tog kontakt til min læge for omkring de 6 måneder siden, og fortalte hvordan jeg i virkelig havde det (det tog mig langtid, at skulle fortælle det til min læge)

Jeg har gode perioder også har jeg de ekstremt dårlige. (Det svinger meget) i de gode perioder, har jeg SÅ meget energi, at jeg Kan være helt oppe at køre. De dårlige perioder, vil jeg ikke noget som helst, jeg vil bare være alene, og bare være så ødelagt indeni. (jeg har i langtid haft selvmordstanker)

Min læge starter med, at tage mig seriøst. han sender mig videre til psykiatrisk sygehus, de vurdere at jeg skal til en psykiater. der går ikke mere end en uge, så har jeg en tid hos psykiateren. 5 min. Før jeg skal ud af døren, bliver tiden aflyst..

jeg ringer hver eneste dag i 3 uger for, at få en ny tid. men hun tager ikke telefonen, eller vender tilbage..

jeg kontakter psykiatrisk hospital, det kunne de ikke gøre noget ved. Nu hvor jeg havde fået et tilbud, så kunne de intet gøre længere.. 

jeg kontakter så min egen læge, hun kan desværre heller intet stille op. 
nu står jeg og kan intet hjælp få..

psykiateren vender ikke tilbage, eller noget som helst. Hospitalet vil ikke hjælpe og ej min læge.

jeg står og har det virkelig dårligt. som tiden går, så bliver mine tanker og bekymringer værre og værre.

er det bare sådan det er? Kan det være rigtigt?

er der måske bare en mening med, at jeg bare ikke høre til i denne verden længere, der ikke er plads til mig?

jeg snakkede med min veninde om det. Hun sagde, at jeg nok burde tage på psykiatrisk akutmodtagelse, så ville de måske hjælpe. 

jeg har tænkt på det nogle gange, men er bare bange for, at de heller ikke vil hjælpe mig. Eller jeg måske ikke er "syg nok"

beklager den lange tekst, men det var den bedste måde, at jeg kunne forklare situationen på.

mvh. den bekrymrede pige.

 

Kommentarer

Jeg er rigtig ked at høre når du skriver det som du har skrevet. Mange gange opstår selvmordstanker når man har et dårligt selvværd. Som regel bliver man sendt til en psykolog og ikke en psykiater så jeg antager at det må være meget slem.

Selvværd er en svær ting at håndtere og som jeg har skrevet i en anden kommentar, er det en meget nem eleksir om er svær at indtage. Det kræver en del fra en selv. Og når ikke føler sig god nok til at leve er det ekstra svært.

Det kræver meget for en selv at være god til at værdsætte sig selv. Det kræver til dels mod og selvkontrol. For vi er nemlig udstyret med en hjerne der somme tider lever sit eget lig. Den nedrykker os. Sender os beskeder som vi knap nok forstår. 

Jeg har mødt mange der har det dårligt med selv inklusiv mig selv. Jeg har selv haft selvmordstanker men i forbindelse med en psykisk lidelse. 

Boost dig selv tænk på hvor mange gode ting der er her i livet. Og selvfølgelig er plads til lige præcis dig. Du lyder som en rigtig klog person som mange vil ære at møde. Du har nemlig allerede skredet til handling. Du har spurgt din læge og snakket med din veninde. Det er fandme modigt! Mange gange ser man folk med dårlig selvtillid gå i stå, men det gør du ikke. Du har set et potentielt problemet og skredet til handling.

Jeg anbefaler at du nyder dig selv og at du nyder alle de muligheder du har i dit liv. Nyd det! Husk og ros dig selv hver dag og skal det nok gå. Hvis det går helt i kulkælderen anbefaler jeg at få fat i en psykolog. Du kan også skrive på 1-1 chatten. De er skide søde derinde.

Jeg håber mit meget lange svar kunne hjælpe, og husk at smil og vær glad! 

98

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program