Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Peter
17 år
Oprettet 2 år 1 uge siden

Hej

jeg står i et dilemma der vedrøre, at jeg sidste sommer startede på Hf hvor jeg har mødt en helt fantastisk pige. hende her pigen var slet ikke interessant i starten, syntes egentlig mest hun var kedelig og stille. men det hele udviklede sig og vi begyndte at snappe mange, mange gange dagligt. en dag sender hun så et hjerte, og jeg sender tilbage. og ca. 2 uger efter er det slut med hjerter og jeg spørg indtil hvorfor og hun svarer hun syntes det gik for hurtigt. jeg bliver vildt ked af det og vi snakkede sammen en time over Messenger om alt og intet.
knap en måned senere begynder hun igen med hjerter og jeg er glad og alt er godt, indtil hun stopper igen. der sker intet i et stykke tid og så alligevel sender hun snaps der er lidt som om hun godt vil i kontakt med mig. jeg vælger at skrive ærligt til hende hvad jeg føler, hvor til hun svarer, hun ved ikke hvad hun føler og hun vil ikke ødelægge vores gode venskab.

nu knap 1,5 måned senere tænker jeg på hende hver dag og sender snaps, der hentyder til at jeg vil i kontakt med hende, hvor hun nogle gange sender glade og smilende snaps tilbage og andre gange er det bare snaps der ikke er noget særligt.

vi er den dag i dag i samme vennegruppe og super gode venner, dog aldrig været hjemme ved hinanden

hvad tænker i, skal jeg kæmpe for kærligheden eller skal jeg ligge hende på hylder selvom det er ekstremt svært.

hilsen den tvivlsomme

Kommentarer

Hej Peter,

Eftersom pigen er meget tvivlende og meget vekslende i et forhold, vil jeg rådgive til at lægge kærligheden med hende til siden. Om hun har nogle problemer kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om, men jeg tror der måske er noget tvivl i hende. Det bedste du nok kan gøre er at være hendes supergode ven, og hvis i snapper sammen behøver det ikke altid være kærlighedsrelateret. Evt. kunne et møde i virkeligheden (i byen eller skole) være en god ting for at finde ud af, om i vil være intime og være mere end bare venner. Det er op til dig selv, men bare tag det roligt for nu :)

Mvh
Hans

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program