Aldrig kysset nogen

forumspørgsmål

Aldrig kysset nogen

forumspørgsmål af
Emilia
16 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Jeg er en pige på 16 år, der aldrig har kysset en dreng. Alle mine veninder har kysset med en, og de fleste af dem er heller ikke jomfruer mere. Når jeg siger det mener jeg, at 2 af dem er jomfruer. Det er virkelig hårdt og går mig på hver dag. De snakker jo rigtig ofte om det, og de ved godt, at jeg ikke har kysset nogle. Det er nok værst til fester når vi spiller “jeg har aldrig”, jeg kan jo på ingen måder være med. Min største frygt er, at jeg aldrig kommer til at få en kæreste. Problemet er, at ingen prøver på mig, og hvis jeg endelig samler modet til at prøve på nogle, så gider de mig egentlig bare ikke. Det jeg så tænker er; jeg er grim, jeg er tyk, jeg er for lille. Jeg vil virkelig gerne have hjælp til, hvad jeg kan gøre!??Har virkelig ikke brug for, at nogle siger, at han nok skal være der en dag. 

Kommentarer

Først af alt. Fedt at du tør at spørge om hjælp.
Der er mange måder at få en dreng / piges opmærksomhed. Lad som om de ikke er der og snak med mange fordi hvis der så er en der godt kan li dig så bliver de jaloux og får mere lyst til at snakke med dig. ( taget fra hvad jeg selv har oplevet ) 
Og lige en anden ting du er hverken grim tyk eller for lille du er den du er, prøv at tænk sådan her der findes ikke en person som dig hvilket gør dig yderst unik på en masse punkter. Et eller andet sted i livet venter den rette altid på dig, spørgsmålet er bare hvem det er.
-Dreng 15 år

245

mange tak for dit dit svar og råd, det vil jeg prøve i fremtiden

225

Hey dig.

Jeg har det på PRÆCIST samme måde. Alle mine venner er ikke jomfru og har kysset drenge mange gange før. Jeg har aldrigt kysset en dreng før, heller ikke piger for den sags skyld. Jeg er 100 jomfru. Min eneste veninde, der er jomfru udover mig fik finger her den anden dag til en fest. Det gjorde vildt ondt på mig, da jeg nu er den ENESTE i min vennekredsen, der aldrig hr gjordt noget med en dreng. Er mega bange for at ende alene uden kæreste eller at stadig være jomfru når jeg er 35 eller sådan noget. Jeg er sikker på du er mega smuk og perfekt. Jeg er derimod den grimme, lille og tykke ven, som ingen ønsker .. Jeg ced hvordan du har der ..

- Pige, 16

222

Det gør mig ondt at høre. Men ja, jeg har det præcis ligesom dig

201

Ja det er rent ud sagt en forfærdleif følelse at have indeni .. Dog er jeg overrasket - har aldrig mødt nogen der har haft det på samme måde .. Troede bare der var noget galt med mig

205

Husk nu på du er smuk og lige så sej/skøn/cool som alle andre man behøver ikke at have kysset nogen eller fået finger eller have haft sex. For at være sej. Altså mig og nogle af mine venner har aldrig prøvet det heller men alt kommer når tiden er ret.

Dreng 15

253

Hej. 

 

Dreng 15 her. 

Ved ikke om mit svar gik ind så skriver igen, jeg kan love for at du ikke er grim på nogen punkter, tvært imod så er du lige så køn som alle andre her. Husk jomfru eller ej dreng eller pige når tiden er ret kommer den rette til dig. 

212

Nu er jeg selv 14, men har en storebror på 17. Jeg snakker ret tit med ham om drenge og sådan. Som pige, er det rent faktisk godt st være jomfru så længe som muligt. Hvis en pige ikke er jomfru mere og render og har sex med hvem som helst, kan det hurtigt virke ldig billigt for mange. Så jeg ville se positivt på at jeg var jomfru som 16 årig. Bare spil hard to get, så undre folk sig ikke over at du er jomfru. Håber du kunne bruge det lidt

238

Du er, som du er. Fuck dem hvis de ikke kan lide dig som du er. Spil kostbar, det elsker drengene. Vi vil have hvad vi tror vi ikke kan få. Du er hverken grim, du er hverken tyk og du er ikke for lille. Alle har deres smag, du er god nok som du er. 

204

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program