Alkohol

forumspørgsmål

Alkohol

forumspørgsmål af
Sille
14 år
Oprettet 5 måneder 3 uger siden

Hey. Jeg er en poge på 14,5 år ca. Jeg har drukket uden mine forældre ved det. da jeg var 13 (dog næsten 14) fik jeg ind imellem lov til at drikke til store begivenheder med mine forældre. Fx nytårsaften: mig og min veninde holdte nytårsaften sammen hjemme hos mig, vi havde begge fået lov til at drikke en lille smugle. Min mor sagde vi måtte drikke rester af champagne. Det udviklede sig til hvidvin. Og uden mig og min veninde vidste af det, havde vi drukket langt mere end vi måtte. Min veninde blev ikke få fuld. Men jeg blev ekstrem fuld. Jeg brækkede mig 3 gange og tissede i bukserne. Jeg kunne heller ikke stå op eller gå. Min mor fandt sjovt nok ud af det da det skete, og blev virkelig sur dagen efter. Siden da har jeg ikke måtte drikke. mine forældre siger jeg først må drikke efter min konfirmation... Men så en aften for et stykke tid siden holdte min storebror en kinda mini-fest. Min storebror er 17. Hans venner ville af en eller anden grund gerne have jeg skulle drikke, og jeg ville gerne, men min storebror sagde nej. Han skiftede mening og jeg fik lov hvis jeg IKKE sagde noget til mine forældre. Så jeg drak lidt af en somersby og derefter noget sodavand med vodka i. Havde det lidt dårligt med det dagen efter, men tænkte Fuck it. her for nogle dage siden valgte mig og min veninde så at gå ind i en kiosk og købe en somersby. Vi havde en 3. Veninde med, men hun ville ikke drikke. De spurgte ikke om Id i kiosken, så vi købte somersbyen og delte den. Det føltes ret fedt på en måde... og vi har aftalt at gære det igen snart. Men så i aftes havde min storebror åbenbart løget over for mine forældre med et eller andet ligegyldigt. Og så var jeg så med i snakken om det, og de sagde akt muligt om tillid og sådan, det lød ret klogt... og nu ved jeg ikke om jeg skal sige at jeg har drukket, altså jeg ville jo lidt svigte min veninde hvis jeg sagde det, da vi aftalle ikke at sige det til nogen. Jeg får jo heller ikke andet ud af det end skæld ud. Det skal lige siges at jeg er en ret god pige. Jeg har aldrig røget modsat mange af de folk på min alder. Jeg har heller ikke lavet noget som helst med nogen drenge. Jeg har kun drukket 2 gange uden jeg måtte. Og jeg er ALTID ærlig over for mine forældre, udover de her 2 gange. Jeg lyver aldrig for dem normalt. Min storebror ved forresten godt at jeg drak med min veninde.

Kommentarer

du skal ikke værre bange for at sige det til dine forældre fordi de ville tilgive dig til sidst efter at di har skældt dig ud. jeg har selv smagt alkohol og jeg syndtes ikke om det men hvis du godt kan lide det så bare pas på at du ikke bliver afhængig af alkohol. 

håber at dine forældre tilgiver dig. og at du ikke bliver afhængig. 

kh dreng på 13 år 

61

vil bare helst ikke gære så min bror får skæld ud...

48

Tak

57

problemet er bare jeg er ret bange for at sige det da jeg ikke vil have min storebror får skæld ud

49

Hej anonym. 

Jeg begyndte også som 14 årig, er næsten 15 nu. Mine forældre var ikke vilde med idéen om at jeg drikkede, da jeg havde vist stor interesse for alkohol i en lav alder. Jeg drak alligevel, de har kun fundet ud af nogle små ting som fx sommersby, breezer eller shots. Du skal bare altid huske, at det tager tid at blive påvirket. så drik nu ikke for meget af gangen.

Det er godt at høre du ikke ryger og aldrig kunne finde på det. Jeg kommer selv aldrig til at ryge, da jeg ikke kan fordrage lugen af det.

30

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program