Gruppechatten er åben i marts!

blogindlæg

Gruppechatten er åben i marts!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 5 år 3 uger siden

I marts måned er gruppechatten åben hver torsdag, og vi stiller skarpt på, hvordan det er at vokse op i familier hvor rusmidler fylder. Det gør vi i samarbejde med Projekt BRUS, som tilbyder gratis rådgivning til børn og unge i familier præget af rusmiddelproblematikker.

Chatten i morgen

I morgen er det Anne fra BRUS' Ungepanel, som sidder med som gæsterådgiver. Anne fortæller om sig selv:

”Jeg er 22 år, og jeg er vokset op med en far, som er alkoholiker. Mine forældre blev skilt, da jeg var 6 år, så selvom jeg kun har set ham hver anden weekend i mange år, så har hans problem fyldt meget, specielt fordi han lod det styre ham, også når mig og min søster var på besøg. Når vi ikke besøgte ham, hørte vi aldrig fra ham. Jeg har ikke haft kontakt med min far i 2 år nu, fordi jeg har fundet ud af, at mit liv bedre kan fungere uden ham og den konstante bekymring for ham”.

Fordi det i morgen er den første chat, har vi valgt at gøre emnet meget bredt. Snakken vil derfor handle om, hvordan det er at være et barn eller ungt menneske, som lever i et hjem med alkohol eller stoffer. Det kan nemlig opleves på rigtig mange forskellige måder, og det er ikke sikkert, at I har haft de samme oplevelser, eller at det er det samme, som fylder hos jer. Nogle af jer vil måske være fokuseret på den utryghed, det kan give, når ens forældre drikker, mens andre af jer måske vil opleve, at det mere er de ting, som I føler jer forhindret i at gøre, som fylder. Det kan også være, at det er noget helt tredje eller fjerde, som går jer på, og det er helt okay. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, og der vil være plads til alle.

Chatten er åben fra 18-21, og vi glæder os rigtig meget til at ser jer til nogle forhåbentligt rigtige gode snakke om, hvordan det er at vokse op i en familie med rusmidler.

Vi ses!

De bedste hilsner,

Rådgiver Amanda

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program