Juleafslutning

blogindlæg

Juleafslutning

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 7 måneder 3 dage siden

Kære alle

Det har været meget svært for mig at skrive det her blogindlæg, fordi det indeholder en afslutning, og det gør mig trist. 

På torsdag har vi den sidste gruppechat inden jul, og fra januar kommer de gruppechats der findes på Gruppechat.dk, til at se anderledes ud end de har gjort indtil nu. 

På den måde er det rigtig positivt at der stadig vil være gruppechat til jer, og vi håber allesammen at den åbne gruppechat, på et tidspunkt, vender tilbage. 

Men lad os nu ikke se på alt det triste!

Jeg tænker at det er rigtig vigtigt at vi husker alt det gode. Og jeg har været VIRKELIG glad for at få lov til at chatte med jer uge efter uge. Det har været en ære at høre om jeres oplevelser, tanker og følelser, og samtidig være med til at skabe refleksion og diskussion. 

Og det tænker jeg da også at vi skal her på torsdag, inden juleferien for alvor tager over. 

Åben chat

Så derfor inviteres du til en åben chat, hvor I unge bestemmer emnet, og vi, sammen, kan få sagt rigtig godt farvel (og på gensyn) til hinanden. 

Husk også

At du kan bruge Cyberhus 1-1 chat, deltage i et forløb på Gruppechat.dk, skrive i brevkassen eller på forum, og på den måde stadig få masser af rådgivning både fra voksne og fra andre unge. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer på torsdag!

Kærlige hilsner,

Rådgiver Signe

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program