Fodbold

forumspørgsmål

Fodbold

forumspørgsmål af
Kristian
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej, jeg vil virkelig gerne gå til fodbold og jeg har gjort det før i 4 år men det er også 4 år siden. Jeg synes selv jeg er ''okay'' til fodbold men er bare bange for mit hold ikke vil ku lide mig. Er lidt buttet hvis man kan sige det på den måde men jeg vejer det jeg skal og er ikke overvægtig. Jeg træner hverdag med håndvægte og andre slags øvelser og er i god form.

Kommentarer

Måske tag ud på en fodboldklub og hør om der er et hold der passer til dig. det lyder somom at du nok hurtigt skal få teknikken tilbage i kroppen når du allerede har gået til det og er i god form, jeg tror det nok skal blive sjovt og godt for dig at gå til fodboldt og lære en masse nye rare mennesker at kende :D

235

Tudind tak. Vil jeg prøve efter ferien :)

268

Måske burde jeg ikke svare for jeg er jo en pige men altså jeg går faktisk selv til fodbold 3 gange om ugen og jeg er måske heller ikke særlig god men altså ja, du skal bare finde en god klub og få nogen venner eller noget så er det da lige meget at du er buttet du siger jo du er i god form så det skal nok gå! Mvh Mellí :)

226

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program