Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Pige 15 år
Oprettet 13 år 2 uger siden

Hej :)

Jeg er en pige på 15 år.

For ca et års tid siden fik jeg et arbejde, og som så mange andre steder fik jeg lidt at vide om andre rundt omkring. Jeg fik at vide at en dreng der arbejder derhenne skulle være mega sur og rakke ned på alle. I starten var han også sådan overfor mig, men senere begyndte han at blive venlig. Nu er han ret venlig overfor de fleste men der er stadig nogenn der hader ham. Problemet er at jeg er begyndtt at blive forelsket i ham, og jeg ved virkeligt ikke hvad jeg skal gøre, for jeg ved han er ældre end mig, men jeg aner ikke hvor gammel han er :S 

- HJÆLP

Kommentarer

Hej

Kærlighed  gør nogen gange ondt, og man kan ikke rigtig finde ud af kærligheden, så bliver man forelsket. så er man ikke forelsket alligevel. så falder man for en anden osv. Der er så mange ting i kærligheden.

men kærligheden kommer ikke an på hvor gammel man er. Man kan sagens være kærester med en som er mange år ældre end en :-) 

Måske du har hans nr? så kunne du skrive til ham og spørge om han måske vil være sammen med med dig, eller tage i biografen. eller bare skrive med ham over mobilen, og så finde stille og roligt ud af om han også kan lide dig.

Det kan tage lang tid, men hvis du ikke har hans nr så spørg efter det, det kan være at du godt må få det. også kan i skrive sammen. Håber du kan bruge det her 

KH Felicia

567

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program