Skal sove hos ham for første gang

forumspørgsmål

Skal sove hos ham for første gang

forumspørgsmål af
Pige
14 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Hej med jer, så jeg er blevet inviteret hjem hos en dreng at sove. Vi var til fest i går, og kyssede. Er sådan lidt nervøs for det, pga. hans forældre er hjemme haha + er ret sikker på han ville mere end jeg vil. Og hvad skal man sove i? Haha, er bare lidt forvirret lige nu.

Kommentarer

Prøv at undgå at komme for tæt på ham og at være halv nøgen som i top only og underbukser

218

Hvis han vil noget du ikke har lyst til så giv udtryk for det og sov i nattøj, hvis du ikke har noget så en sports BH med en t-shirt og nogle behagelige shorts.

Jeg synes du skal sige fra til mere end kys da det virker somom i ikke kender hinanden særlig godt. Hvis i har en flirt har i jo masser af tid til at lære hinanden bedre at kende, det ikke fedt at være seksuel for første gang med en man ikke kender så godt.

256

Kan godt forstå du er nervøs, det var jeg også første gang jeg skulle sove hos en fyr. Jeg havde de samme tanker som dig. Jeg valgte at tage noget pænt undertøj på, som jeg så sov i. Jeg vidste også at han ville mere end mig og jeg tror det er vigtigt I får snakket om det inden I ligger der, ellers kan det let blive akavet. Jeg gjorde det klart inden vi gik i seng at jeg under ingen omstændigheder ville ha hans diller mellem mine ben, for det var jeg ikke klar til men at det var ok at vi kælede. Det akcepterede han da også. Så gav jeg ham handjob under dynen og jeg trak mine underbukser ned og fik finger og trak dem op igen da han havde gjort mig færdig. Så sov vi. Men altså - lav aftale inden I går i seng. Held og lykke med det. Knus Michelle.

210

Altså jeg forstår godt du er nervøs, jeg har selv en kæreste og han har sådan et rim: alt tøjet af eller kys mig. jeg forstår dig da jeg skulle hjem hos ham første gang (det var en weekend) ville han også mere end jeg ville, han brugte rimmet igen, men denne gang alt tøjet af eller sex mig. altså jeg kan kun sige vis du ikke vil andet end fx at kysse ham så behøver du da ikke? Og jeg tror ikke hans forældre bliver et stort problem og ellers held og lykke:)

205

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program