Dilemma

brevkassespørgsmål

Dilemma

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej Brevkasse. Jeg skal snart på Skanderborg Festival, men står lidt i et dilemma. Situationen er sådan at både Kendrick Lamar og Minds of 99 spiller på samme tid om lørdagen, men jeg gerne vil høre begge. Jeg kan nok bedst lide Minds, men Kendrick er et kæmpestort navn, der ikke kommer til Danmark særlig titz Kan I hjælpe med hvad jeg skal vælge? Tak på forhånd

Svar: 

Hej du. 

Tak for dit spørgsmål. Jeg kan sagtens følge dig i, at det kan være svært at beslutte sig for, hvem man egentlig helst vil høre, når man er til koncert med så gode kunstnere. Men hvor er det da egentlig et dejligt problem at have!

Umiddelbart tænker jeg, at det er en beslutning, du selv skal træffe. Som du selv skriver, så er Minds of 99 jo et dansk navn, og derfor spiller de oftere i Danmark end Kendrick Lamar gør det, så dem vil du nok have lettere ved at komme til koncert ved en anden gang, end du kan ved Kendrick. Men igen, så er det jo op til dig selv, hvad du føler mest for.

Derudover tænker jeg også, at det kunne være en god ide for dig at snakke med dem, du skal afsted med, og høre dem efter, hvad de har mest lyst til at høre. Måske det kunne hjælpe dig i din beslutning. 

Jeg håber, at du når frem til en beslutning, og så må du må have en god festival!

De bedste hilsner, Annika. 

AnnikaBNs billede
Annika fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program