Hej Cyberhus

brevkassespørgsmål

Hej Cyberhus

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Jeg er en pige på 15 år der virkelig tit onanere. Jeg vil virkelig gerne prøve at gøre noget med en dreng, men skriver ikke med nogle fortiden. Dem der går i min klasse er alle computernørder, og ja hvad er jeres råd?

Svar: 

Kære du,

Tak for dit brev!

Det er godt at høre, at du har et sundt forhold til din krop og din seksualitet og er godt i gang med at udforske hvad du godt kan lide. Du skriver, at du gerne vil prøve noget med en dreng, hvilket er et helt naturligt næste skridt i forhold til hvor du er nu. Du skriver dog ikke med nogle for tiden og synes ikke dem i din klasse er interessante. Jeg tolker dit spørgsmål som, at du gerne vil vide om vi har nogle råd til hvor du kan møde nogle andre at skrive med.

Måske skal du starte med at prøve at kigge på drengene i parallelklassen eller på årgangen over eller årgangen under på skolen, og se, om nogle af dem kunne være interessante. Hvis ikke skal du måske prøve at søge andre steder hen. Måske har du en veninde, der går på en anden skole, som går i klasse med nogle søde drenge. Ellers kan det være at du går til eller kan starte til en fritidsinteresse, hvor du kan lære nogle drenge at kende.

Der er mange steder hvor man kan lære nye mennesker at kende, så jeg tænker det er bare om at klø på. Mange drenge kan godt lide, at pigen tager initiativet, så hvis du møder en du godt kan lide, så spørg om du må få hans nummer eller hans SnapChat og prøv at skrive eller snappe til ham.

Jeg håber du kan bruge svaret og ønsker dig held og lykke!

De bedste hilsner,

Stine

StineHs billede
Stine fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program