Digitale fællesskaber!

blogindlæg

Digitale fællesskaber!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Din mening betyder noget!

På torsdag skal gruppechatten handle om jeres oplevelser af chatten, og muligheden for at søge rådgivning online på sider ligesom Cyberhus.dk. Vi vil rigtig gerne høre om jeres tanker og meninger, for det er den eneste måde hvorpå vi kan blive bedre til vores arbejde. Vores formål er jo netop at skabe et sted hvor I kan være, og hvor I kan få rådgivning om livets små og store spørgsmål. 

Gæsterådgiver

For at hjælpe os på vej, får vi besøg af Amalie. Hun skriver om sig selv: "Hej. Jeg hedder Amalie. Jeg er 27 år og bor i Århus. Jeg arbejder med at lave evalueringer. Jeg har fået lov til at være gæstechatter på cyberhus’ chat på torsdag, hvor jeg rigtig godt kunne tænke mig at chatte med jer om, hvad I synes om at chatte. Hvis nogen af jer har prøvet kommunechatten under ungi på cyberhus.dk, vil jeg også rigtig gerne høre om det. Jeg glæder mig til at chatte med jer."

Lidt at tænke over

Inden torsdag kan I tænke lidt over hvad I synes om at søge gode råd via chat? Er der noget ved chatmediet som ikke fungerer? Hvad fungerer rigtig godt? Hvad er det bedste ved chatten? Hvad kan chatten, som face-to-face rådgivning ikke kan? Hvornår bruger I 1-1 chatten og hvornår gruppechatten? Hvad er forskellen? Hvad betyder anonymiteten? Er der forskel på f.eks. Cyberhus og så andre steder hvor man kan søge rådgivning? Tænk over det og kom med din holdning når vi mødes i chatten kl.18-21.

Vi glæder os rigtig meget til at chatte med jer

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program