At lave film? Nogle ideer?

blogindlæg

At lave film? Nogle ideer?

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Nu er det jo ret populært at lave alle mulige videoer, som man lægger ud på især youtube og andre video kanaler, som der findes. 

 

Fx min forlovede filmer tog og alt det, der nu engang kører på de skinner, og det laver han til film, som han så lægger ud på youtube. Jeg har også selv en kanal med videoer, som kan være lige fra Ørkenens Sønner videoer til ja, alt muligt.

 

Men egentlig er jeg nået til et punkt, hvor jeg godt kunne tænke mig at lave nogle videoer, som jeg selv filmer og redigere og så dernæst lægger ud på youtube. Men jeg kan sgu ikke rigtig finde ud af, hvad katten det skulle?! Fx syns jeg jo, det kan være sådan okay sjovt at se videoer, hvor der bliver spillet et spil, og så bliver der talt henover videoen. Men jeg ved ikke helt, hvordan det skal lade sig give sig. For hvis jeg skulle lave sådan nogle videoer, ville jeg gøre det ud fra mine nintendo 3DS spil, men jeg har ingen ide om, hvordan det skal kunne lade sig gøre.

 

Men samtidig ved jeg egentlig heller ikke, hvad jeg sådan helt præcist skulle lave videoer om. Jeg syns jo, det er fedt, når man laver noget, som andre gider se. Men hvad? 

 

Eventuelt nogen, der kunne komme med nogle ideer? For jeg er selv spejlblank! Selv har jeg indtil videre 1341 følgere på youtube, hvilket jeg da selv syns er fint nok. Jeg går ikke så højt op i mine følgere, selvom jeg da syns, det er fedt, at nogen gider følge mig i de videoer, jeg rent faktisk lægger ud.

Kommentarer

Man burde kunne finde vejledninger på Google:
https://www.google.dk/search?q=how+to+screen+record+nintendo+3ds

Det kan være også svært at finde noget at lave, som andre vil se og der er ikke nogen genveje.
Man er nødt til først at have lært noget andre kan bruge eller optage noget med oplysninger andre kan bruge.

For at finde ud af, hvad andre kan bruge kræver det et godt kendskab til, hvad folks behov er, og hvad de kan.
Når man har fundet ud af det, skal man finde noget folk ikke kan eller ved, og vise det og dem tilstrækkeligt formål til, at de kan bruge det.

862

Det kan ikke lade sig gøre med min nintendo at bruge capture card, for jeg har lige kigget, og det kræver en tidligere model, og jeg har den nyeste nintendo 3DS. Desværre. Men jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg skulle streame/filme til youtube, selvom det jo er rigtig fedt at lave videoer.

857

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program