Følelsen af en ældre mand!

blogindlæg

Følelsen af en ældre mand!

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Jeg har for vist nok 4 år siden skrevet et indlæg om seksualitet og ældre mænd.

 

Det var for 4 år siden, tiden går jo stærkt. 

 

Nej, for at komme til sagens kerne! Nogen betegner en ældre mand eller for den sags skyld kvinde for at være en, der bare lige er de der 5-8 år ældre end dem selv. Men jeg tænker bare, hvad er der ældre ved dem? Andet end at de er ældre end personen selv? 

 

Definitionen af ordet ældre ligger for mig lige til højre og venstre benet. En ældre mand eller kvinde er en, som er fra omkring start 40'eren og opefter. Det er en med noget erfaring i livet, som forhåbentlig har prøvet en masse seksuelle ting i deres liv og selvf stadig prøver ting af, men også bare haft prøvet en masse ting i deres liv, og som ved, hvordan livet kan være surt og sødt!

 

Jeg kan lige så længe, jeg selv kan huske tilbage altid været tiltrukket af de der ældre mænd. Måske fordi min far som nu er 71 år altid har været oppe i den alders gruppe. Min mor og far har jo en aldersforskel der hedder 19 år. For mig er det helt normalt med aldersforskel, imens det for nogen helt andre er helt vildt forkert, at der er så meget aldersforskel. Nogen har endda prøvet at have endnu mere aldersforskel, når det kommer til at være kærester eller gift med nogen. 

 

Jeg har læst en del gange nogle artikler, hvor jeg har læst om unge piger og ældre mænd. Blandt andet at det er helt normalt at unge piger gerne vil være sammen med ældre mænd.

 

Nogen vil bare gerne være sammen med ældre mænd, fordi de leder efter en form for erstatning af deres far. Det har jeg så aldrig gjort, men nogen gør det kun af den grund. Jeg ved da godt, at en mand på lad os sige 55 år kunne have været min far ren alders mæssigt, men det er han jo sjovt nok ikke. Kan da godt være han har alderen til at kunne være ens far, men han er det bare ikke, hvilket da forhåbentlig kun er godt!

 

Men hvem har ikke prøvet at have en eller anden fantasi om sine egne forældre? Det indrømmer jeg da gerne, at jeg har haft, men igen - der er jo forskel på fantasi og virkelighed. Jeg ville da aldrig nogensinde udføre det ude i den virkelige verden, hvorfor skulle jeg dog det? 

 

Nogen gange når jeg læser lidt opslag, og det så handler om unge piger og ældre mænd, så bliver jeg da nysgerrig, fordi det jo interesserer mig, som den person jeg er. Nogen unge piger er meget i tvivl om det er det rigtige, de gør - at være sammen med en mand, der er så meget ældre end dem selv eller er i tvivl om det er lovligt eller ulovligt? Om det er rigtigt eller forkert?! Om det er et problem eller ej! Osv. osv. osv. 

 

Det er først forkert eller et problem den dag, du/I selv gør det til det!

 

Jeg ved da også godt, at mange siger og syns, at det er klamt. Men hvorfor er det mere normalt at en ung gut er sammen med en ældre kvinde end en ung pige er sammen med en ældre mand? Det er en ting, der altid har undret mig.

 

Men jeg behøver ikke få svar på alting, jeg ved bare, at da jeg var under 18 år, blev jeg tit tilsvinet og nu hører jeg faktisk aldrig en dyt fra nogen! 

 

Men en ting der var rigtig svært for mig i starten var at fortælle sandheden om, hvad jeg var til, jeg prøvede altid at finde en udvej at sige det på. Men nu er jeg sådan set ligeglad med, hvad andre tænker, for det er jo mit liv og jeg har det godt på denne måde. Jeg har aldrig rigtig haft følelsen af, at en mand var for meget. Men altså unge gutter kan sgu også være for meget og det kan piger og ældre kvinder også. Så ingen helligheder!

 

I sidste ende handler det vel om at passe på sig selv og ikke mødes med nogen, du ikke føler dig tryg ved at skulle mødes med. Hvis du føler dig ubehag ved det så lad være. I hvert fald altid mødes et offentligt sted og tag aldrig med ham hjem, medmindre du føler, du virkelig kan stole på ham eller det kunne selvf også være en kvinde. ;)

 

Man skal jo virkelig kende sine egne grænser og sige nej/stop om nødvendigt! Aldrig tie - for det gør det kun værre for dig selv! Man skal i hvert fald aldrig gøre noget, man ikke selv føler for. :) Men andre gange skal man jo nærmest også bare springe ud i det.  ;)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program