Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Kære cyberhouse. Den her dreng, som jeg snapper hjerter med på snap, og der oveni købet også går i min klasse, tror jeg at jeg er blevet vild med. Det startede faktisk med, at han sendte hjerter til mig, og så hoppede jeg ligesom bare med, og gengældte. Senere hen på ugen har han villet snakke mere med mig, og sådan, og der var flere fra min klasse der sagde at det så ud som om at han oprigtigt kunne lide mig. Og jeg syntes også i starten at han var personligt lidt sød, men det var bare på vennemåden. Så har mig og min veninde facetime't, og hun har sagt at han havde sendt et hjerte til hende, og at hun havde sendt et tilbage... Ud over alle forventninger, tog det rigtig hårdt på mig... Jeg blev oprigtigt ked af det, selvom jeg godt ved han har sendt tusindner af hjerter til mig, går det mig alligevel på... Også fordi at vi faktisk ikke rigtigt skriver sammen mere, eller ihvertfald ikke med så mange hjerter som vi gjorde før... Jeg er bange for at han måske ikke kan lide mig mere? Eller bare er kommet videre til en anden pige han syntes er pæn...? Jeg er lidt fustreret... For min veninde ved heller ik at jeg måske kan lide ham lidt for meget... Det ville gøre rigtig ondt hvis de begyndte at sende hjerter sådan som jeg gjorde med ham...

Svar: 

Kære du

Jeg kan godt forstå du synes det er svært. Det er ikke sjovt at være i tvivl om en dreng har følelser for én, når man selv er blevet ret vild med drengen. 

Det er svært at sige om han har ændret sine følelser for dig, eller om han bare skriver med mange, og har en stil med at sende hjerter? Men det er i hvert fald tydeligt at du er rigtig glad for ham, og jeg fornemmer at du gerne vil have et tættere forhold til ham. Er det rigtigt?

Hvis du ønsker et tættere forhold til ham, og gerne vil vide hvordan han har det med dig, tænker jeg du bliver nødt til at være ærlig overfor ham, og sige hvordan du har det. Det er selvfølgelig ikke sikkert at han har det på samme måde, og det vil selvfølgelig være rigtig svært hvis det er tilfældet. Men så er du i det mindste afklaret, og ved hvordan jeres forhold er. 

Måske er han blevet i tvivl om hvordan du føler for ham? Måske er det derfor han har ændret sin måde at skrive på. Jeg tænker kun du finder ud af det ved at skrive til ham og forklare ham hvordan du har det. 

Jeg kan godt forstå at det vil være svært hvis din veninde og den her dreng begynder at sende hjerter til hinanden og have noget sammen. Måske vil din veninde ikke skrive med ham på den måde, hvis hun ved hvordan du føler? Du kan måske prøve at snakke med hende om det og se hvad hun siger. Det kan selvfølgelig være hun også er rigtig vild med ham, og så kan du selvfølgelig ikke bestemme om hun skal skrive med ham eller ej. Men hvis du snakker med hende bliver du i hvert fald klogere på hvordan hun har det med ham, og det kan nok også gøre dig klogere på dit og hans forhold?

Det korte af det lange er aat jeg tænker du skal skrive til ham. Skriv direkte at du savner den måde i skrev på. Hvis du tør, så skriv lige ud at du nok er lidt vild med ham. Og så se hvad der sker. Måske er det lige dete der skal til for at I for et tættere forhold, som du ønsker. Måske ønsker han ikke det samme og det vil være rigtig hårdt at få at vide. Men så skal du ikke længere gå i uvidenhed, og kan begynde at komme videre. 

Held og lykke med det :)
Elisa

Elisas billede
Elisa fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program