Kan hun lide mig?

brevkassespørgsmål

Kan hun lide mig?

brevkassespørgsmål af
niko
15 år
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Hej. Jeg er en ung fyr på 15 år. Jeg har mødt en pige til en fest 2 gange, og vi snakker næsten sammen hver dag. Problemet er bare vi bor en halvtime væk fra hinanden, og da vi begge har meget travlt i hverdagen, er det ikke altid tiden er til at være sammen. Jeg syntes personligt rigtig godt lide hende, men ved ikke om det er gengældt, hvilket er det jeg lidt håber på i kan svare mig på. Nå jeg snakker med hende, lyder hun rigtig glad, og imødekommende. Ud over det griner hun af næsten alt jeg siger. Generelt har vi det rigtig sjovt når vi snakker sammen, men fordi vi har den samme interresse, nemlig st spille computer. Når vi snakker, snakker vi om alt. Desværre er jeg lidt blevet afvist, et par gange, måske fordi jeg var fuld. Jeg kan i hvertfald huske, jeg skrev til hende, at hun var rigtig sød. Desværre har jeg kun mod til det nær jeg var fuld. Jeg kan også huske jeg sendte et hjerte, men hun sendte ikke et tilbage. Jeg tror kun det var fordi jeg var blevet godt og grundig stiv jeg blev ærgerlig over det. Håber i kan give mig et svar :)

Svar: 

Hej med dig,

Det lyder dejligt, at du har mødt en sød pige, som du godt kan lide, som du har samme interesser som, og som du godt kunne tænke dig at bruge mere tid sammen med. Det lyder til at I snakker rigtig godt sammen, hvilket er en god start, når man gerne vil lære nogen lidt bedre at kende.

Jeg kan ikke svare dig på om din veninde kan lide dig. Men det lyder til, at hun har det rart og sjovt, når I er sammen. Det er også dejligt, at I har så mange ting at snakke sammen om, når I er sammen. Det er klart, at der altid er en risiko for at blive afvist, når man fortæller nogen at man godt kan lide dem. Det bedste du kan gøre er at fortælle hende, at du synes hun er sød, og at du synes det er dejligt at bruge tid sammen med hende. Så kan du jo spørge om hun har lyst til at mødes med dig en dag.
Du skriver, at du kun har mod til at skrive til hende, når du er fuld. Det er normalt, at man bliver mere modig, når man drikker alkohol, og derfor finder modet til at skrive til dem man godt kan lide. Det er der ikke noget galt i, men jeg synes, det er allerbedst hvis du prøver at sende en besked til hende, når du er ædru. Det vil hjælpe dig til at få mere mod til at skrive til hende og sende beskeder, som du ikke kommer til at fortryde.

Jeg kan godt forstå, at det er lidt svært at mødes med hende, når I bor halvanden time fra hinanden, men det er ikke umuligt. I kan jo aftale nogle dage hvor du enten besøger hende eller hvor hun besøger dig. Derudover kan I skrive, ringe eller skype sammen, når I ikke kan mødes.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar og jeg ønsker dig held og lykke!

Mange hilsner
Stine

StineAs billede
Stine har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program