For lille penis

brevkassespørgsmål

For lille penis

brevkassespørgsmål af
Gæst123
13 år
Oprettet 6 år 10 måneder siden

hej jeg er en dreng på 13 år jeg har en meget lille penis den er 9-10 cm stiv og 3-4 cm slap jeg har en kæreste men er lidt nervøs for at hun gerne vil have sex men har ikke løst til det når den er så lille så mit spørgsmål er hvornår begynder den at vokse? hvor lang tid vokser den? og er der nogle tegn på at den snart begynder at vokse? 

Ps jeg har hår både hår rundt om min pinis og på kuglerne og er også begyndt at få hår under armene og jeg kan også godt sperme

Svar: 

Hej med dig

Du er bestemt ikke alene om at være bekymret for penisstørrelsen, men jeg kan berolige dig. Din penis er fuldstændig normal størrelse. 

Hvor stor en penis er slap, siger ikke rigtig noget, da nogle vokser meget når de bliver stive, og andre ikke gør. Så det eneste der giver mening at måle er i stiv tilstand. Og der er din altså helt normal. Som 13-årig kan din penis sagtens vokse endnu. Det kan ske helt indtil du er i starten af 20´erne, så der er ikke så meget andet at gøre end at have tålmodighed og vente til det sker. 

Når du er begyndt at få hår rundt omkring er puberteten i hvert fald gået igang, og så kan det sagtens tænkes at den vil vokse i den kommende tid. 

I forhold til det her med sex, lyder det skønt at du har en kæreste, og at I er rigtig glade for hinanden. 
Husk lige at de fleste unge i Danmark faktisk er 16 år eller ældre, før de har sex første gang. Det er kun 20 procent der har sex før de fylder 16. Hvis både du og din kæreste har lyst er det helt okay at gøre det tidligere, men jeg fortæller dig det bare, for at sige at I på ingen måder har travlt. 

Mange hilsner 
Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program