Anal

brevkassespørgsmål

Anal

brevkassespørgsmål af
Julie
16 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Min veninde har talt med mig, om at hende og hendes kæreste gerne vil prøve analt. Men min veninde tænker først anal=afføring. Hun fortæller at hun gerne vil prøve det, men er bange for at når penis kommer op at der kommer afføring på. Det er første gang begge to prøver det. Jeg har lovet hende at hjælpe hende med at finde ud af hvordan man skal forbedrede sig på anal sex for første gang, og hvordan man skal rengøre sig.

så mit spørgmsål er

hvordan forbereder man sig bedste muligt til anal sex?

hvordan søger man for at man er ren i anus så der ikke kommer afføring på Penis? 

Hilsen Julie 

Svar: 

Hej med dig Julie

Det er meget naturligt at være nysgerrig på forskellige seksuelle former, herunder også analsex, og jeg synes det er så fint at du gerne vil hjælpe din veninde, så hun kan få en god oplevelse. 

Din veninde har ret i at der kan ske at komme afføring på penis når man dyrker analsex. Det kan være rigtig svært at undgå, men man kan mindske chancen ved at gå på toilettet inden - så man, så vidt muligt, har "tømt tarmen". Man skal også huske på at det ikke vil være store klumper som sætter sig på penis, men det vil højst være lidt farve/rester. Numsehullet er ret stramt, så når han trækker sig ud, så vil det meste afføring bliver skrabet af på vejen. Men som sagt, så er det ikke sikkert at det overhovedet kan ses, hvis hun har været på toilettet inden. Det kan dog stadig, som forberedelse, være en god idé at snakke om at det kan ske, og så have noget toiletpapir/vådservietter eller lignende i nærheden, så han lige kan tørre sig af bagefter. De kan også begge to tage et bad sammen bagefter, så de er helt rene. Hvis de nu ønsker helt at undgå at skulle konfronteres med eventuelle rester bagefter, så brug kondom. Det vil jeg under alle omstændigheder anbefale, fordi et kondom kan få det hele til at glide nemmere, og så tager man bare kondomet af bagefter og smider det væk.

Udover at "tømme tarmen", bruge kondom og sørge for at have noget toiletpapir i nærheden, så er det rigtig godt at bruge glidecreme når man skal have analsex. Når man skal have noget (penis eller andet) ind i numsen, så er det vigtigt at man er forsigtig og bruger smørrelse. For de fleste vil det gøre lidt ondt når han trænger ind uanset smørrelse, og så er det vigtigste: smørrelse og forsigtighed - langsomme bevægelser. Din veninde skal slappe rigtig godt af (og ikke stramme mere i numsehullet end det allerede gør), og sige stop hvis det begynder at gøre alt for ondt. Så skal han være mere forsigtig og ikke bare "stikke den ind", men gøre det lidt ad gangen stille og roligt. 

Det er meget vigtigt at han er forsigtig og at hun siger fra hvis det gør for ondt, da man kan komme til at sprænge ringmusklen hvis man er for voldsom, og så skal man på skadestuen, og man vil have svært ved at holde på sin afføring. Så forsigtig, forsigtig forsigtig. Når han først er kommet helt ind og det begynder at glide mere nemt, så kan man godt sætte farten op. 

Jeg vil anbefale dem at prøve når de ligger i ske, fordi det giver ham god adgang, hun kan slappe af og han kan samtidig stimulere hendes bryster eller klitoris. Men hun skal virkelig huske at sige fra hvis det gør ondt, og så må de sætte farten ned eller stoppe. 

Jeg håber din veninde kan bruge mine svar. Hende og kæresten kan også læse den her artikel om analsex, hvor der er gode råd og en guide. 

Venlig Hilsen

Signe

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program