Hjælp!

brevkassespørgsmål

Hjælp!

brevkassespørgsmål af
Tessa
15 år
Oprettet 7 år 1 måned siden

Hej cyberhus. Håber i kan hjælpe.

Jeg har set serien "dance moms" i noget tid vil rigtig gerne lave youtuber videoer med det. Altså fx. har jeg set mange der laver (fx. Maddie vs Jojo) altså hvem der danser bedst. Sådanne videoer elsker jeg at se og ville elske hvis jeg selv kunne finde ud af det. Jeg har søgt lidt rundt på nettet, og har fundet ud af, at man kan bruge Quicktime Player til at optage lyd og video og så redigerer man det på Imovie. Umiddelbart lyder det jo let nok, men hos mig kan Quicktime Player ikke optage en video i mere end 5 sekunder. Så hvis jeg prøver at optage en video som er længere end 5 sekunder, så vil resten af videoen fuldstændig fryse. Har prøvet at søge på, hvad man skal gøre, men kan ikke finde noget. Ved i hvordan man gør eller evt. har nogle råd? 

Tak på forhånd! :)

Svar: 

Hej med dig

 

Det er super sjovt at producere sine egne videoer og dele dem på Youtube. Heldigvis findes der masser af muligheder for at komme i gang med det.

Du skriver ikke, hvilken "dims" du gerne vil bruge til at optage med, men da du taler om Quicktime og Imovie tænker jeg, at du måske vil bruge en Ipad eller en Iphone.

 

Tunge programmer (som Quicktime måske) kan godt "fryse" hvis processorkraft og arbejdshukommelse ikke helt kan følge med. Som udgangspunkt behøver du ikke at bruge Quicktime til at optage. Du kan evt følge guiden her: http://www.techbout.com/upload-videos-to-youtube-iphone-ipad-13869/

Den viser hvordan du optager med det program, der allerede ligger på din Ipad og hvordan du kan lave en simpel sammenklipning. Du har selvfølgelig flere muligheder med Imovie; men man kan faktisk komme ret langt bare med Youtubes egne muligheder. Der findes en guide til at uploade fra Imovie til Youtube her: http://www.aiseesoft.com/article/imovie-to-youtube.html

 

God fornøjelse

 

Mvh Jonas

jonass billede
Jonas fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program