Lyst

forumspørgsmål

Lyst

forumspørgsmål af
Z
13 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej mig og min kærste vil gerne havde sex vi skal være sammen uden forældre om noget ti så vi har tænkt os at gåre det der
Men hvor kan jeg købe kondomer
Hvordan fortrækker i det mande der styre elle kvinden
Hvad skal jeg tage på
Hvorlangtids forspil
Fortæl gerne historier

Kommentarer

Hej du. Kondomer, alle supermarkeder, matas eller apoteket, jeg er faktisk ikke klar over om man skal være 15 for at købe dem, men det kan man vel google.
Styre? for mig er det en fældes ting, man går det man føler for i situationen.
Du skal tage noget på du føler dig godt tilpas i, det er det vigtigste, når man føler sig godt til pas kan det tid ses og det gør dig nok bare endnu smukkere.
Gør ikke noget forhastet, gør det hvis det føltes rigtigt.

647

du kan få den gratis i biografen

723

Er du ikke lidt for ung? Lad nu være med at gøre noget, som du kommer til at fortryde. Hvis det er kæresten, der presser på, f.eks hvis han siger, at han slår op med dig, hvis du ikke har sex med ham, så elsker han dig ikke, og så fortjener han dig ikke! Det kan godt være, at det virker som det rigtige at gøre lige nu, måske også fordi, dine veninder er begyndt på at have sex, men du skal være 110% sikker på, at det er det, du vil, for ellers bliver det ikke nogen særlig sjov oplevelse. Du kommer til at fortryde det bagefter, og det er noget, du bliver nødt til at leve med at have gjort resten af dit liv. Jeg gik i seng med min kæreste uden at føle mig klar til det, men jeg gjorde det alligevel, fordi jeg var bange for han ville synes, jeg var mærkelig eller kedelig, hvis jeg ikke ville. Ikke nok med at det ubeskriveligt smertefuldt, fordi jeg var anspændt og ikke særlig godt tilpas, så følte jeg mig simpelthen så tom indeni bagefter. Tænk det her godt igennem inden du gør det og mærk helt indeni, om det virkelig er noget du gør, fordi du har lyst eller fordi du er bange for, hvad kæresten gør, eller hvad de andre siger.

698

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program