Menstruation på ferien

forumspørgsmål

Menstruation på ferien

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 1 måned siden

Hej. Jeg er en pige på 13 år og jeg skal til udlandet her til sommer. Problemet er bare at jeg har regnet mig frem til at jeg vil få min menstruation imens vi er på ferie. Da det er en ferie hvor vi skal bade meget og jeg ikke helt har lyst til at bruge tampon endnu, ved jeg ikke hvad jeg skal gøre?.... Skal jeg bare prøve at begynde at bruge tampon eller hvad?... Det er bare så pisseirritende ikke at kunne bade og at skulle gå rundt med bind på i 40 graders varme... Hvad skal jeg gøre?... Hilsen en pige der hader at have menstruation... :-(

Kommentarer

Hej med dig :) Jeg er også 13 år, og fik min første mens for over 1 år siden. Jeg er konkurrence svømmer og svømmer derfor 8 gange om ugen. Det medfører selvfølgelig at jeg bruger tamponer en hel del. Jeg syntes i starten at det var ubehageligt, men jeg snakkede med min mor omkring det, og det viste sig at jeg brugte den forkert. Nu har jeg helt styr på det, og det er slet ikke ubehageligt mere. Så mit råd er at du snakker med din mor omkring det, og prøver tamponere inden at i tager på ferie. Jeg synes både at du skal prøve tamponere med og uden "hjælpe hylsret", da du skal finde ud af hvad der er nemmest for dig. Hvis du gør det rigtigt, så vil du næsten ikke kunne mærke den. Og bare rolig den falder ikke ud!

Håber at du kan bruge mit svar, knus fra S.

924

Tusind tak for dit svar :-)
Jeg vil prøve at se om jeg kan snakke med min mor eller en veninde om det...
Det er i hvert fald rart at vide at der er andre på min alder der bruger tampon og ikke brokker sig så meget over det ;-D
Så kan det da ikke være så slemt i hvert
fald:-D
Jeg finder nok ud af det.
Held og lykke med svømningen ;-)

877

Tak❤️

908

Hej. jeg er også en pige på 13 år, jeg fik også min mens for lidt over et år siden. I sommers var jeg på Zanzibar (en ø ud for Tanzania, Afrika) vi var på et mega fedt hotel. Det lå helt ud til havet med egen strand, vi havde også en pool. lige da vi ankom fik jeg så mens, det var jeg rigtig træt af. men jeg brugte tamponer, selvom at det var irreterende, og det gik fint.
jeg håber at du finder en løsning.
God ferie, du skal nok få en god ferie alligevel :-).

801

Jeg tager underbukser med bind i indenunder badedragten. Ja, det bliver vådt, men det fungere fint nok (bedst i havvand)

727

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program