Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

(:t

brevkassespørgsmål

(:t

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

kan man godt få bøjle på hvis man har overbid på 5mm

Svar: 

Hej pige 12 år

Tak for dit spørgsmål om bøjle og overbid. Jeg tænker, at hvis du har 5 mm overbid og der ikke er noget andet i vejen med din tandstilling, så vil du ikke få tilbudt at få rettet tænderne. 5 mm overbid er helt normalt set med tandlægeøjne.

Jeg kan ikke læse af dit spørgsmål om du gerne vil have rettet tænder - eller du helst ikke vil. Men i alle tilfælde er det den tandlæge, der retter tænder - en tandretningsspecialist - du skal snakke med, hvis du gerne vil vide noget mere. Du kan eventuelt prøve at læse nogle af de andre svar, jeg har givet på spørgsmål om bøjler i brevkassen. Prøv at læse spørgsmålet "jeg er ked af mine tænder" fra 23.10.2015 - eller nogle af de andre spørgsmål om skæve tænder, der er kommet i brevkassen, der kan du se, hvad du kan gøre for at finde ud af mere.

Mvh

Niels Hansen, tandlæge

 

 

nielshansens billede
Niels fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program