Problem

brevkassespørgsmål

Problem

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

Kære CH.

Jeg har et problem når jeg onanerer. Mine testikler er ikke specielt store i forhold til min penis, og det henfører så til at de kan blive presset op i Hullet og ikke være i pungen længere. Det meget ubehageligt, så er der noget jeg kan gøre?

 

Svar: 

Hej med dig!

Jeg kan godt forstå, at du undres over det og det er derfor godt at du skriver ind, istedet for at gå med bekymringen selv. 

På testiklerne sidder der det man kalder sædstrengen, som går gennem lysken ind i bughulen. Når man onanere eller har samleje, så kan sædstrengen blive "trukket" således at testiklerne trækkes op mod lysken og de derfor kan være svære at føle i pungen. Det er der intet farligt ved og er helt naturligt, så længe de falder tilbage på plads bagefter som normalt. Om det er det der sker er lidt svært at svare på, men måske. I så fald er det altså helt ufarligt.

Men som sagt kan det være svært at sige hvad det er der sker når du onanere, men hvis du synes det er ubehagligt og er bekymret for om alt er i orden, så synes jeg du skal tage et smut til lægen og få talt med ham/hende om hvad der er på spil. Det kan godt være lidt akavet at tage til lægen med sådan et problem, men husk på at din læge har set og hørt det mange gange før og synes derfor ikke der er noget som helst underligt ved at du gerne vil have det tjekket.

Det kan også være du har en god kammerat eller en anden, som du er tryg ved at snakke med om sådan nogle ting, som kan hjælpe dig. Det kan være de kender til problemet og derfor har et godt råd til dig.

Jeg håber du kan bruge mit svar!

Mvh. Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program