Kæreste

brevkassespørgsmål

Kæreste

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

Hejsa..

Jeg har en kæreste, og her for ikke så lang tid siden sammeligede han mig med min ex..

det skal lige siges at min ex misbrugte mig seksuelt og har gjort mig til grin på hele min skole. Også har han irretede mig I 6 dage efter vi have sex første gang..

og alt det ved min nye kæreste godt og alligevel gør han det. Og da jeg sprugte Ham hvorfor sagde han bare at han blev nød til at gøre det.

 

hilsen den forvirrede pige

Svar: 

Hej Forvirrede pige

Jeg vil starte med at sige at det altid er rigtig ufedt når éns kæreste siger eller gør noget som gør én ked af det eller forvirret, og det kan jeg forstå at din kæreste har gjort. 

Jeg må indrømme at jeg er meget i tvivl om hvad det er din kæreste har sagt som forvirrer dig?

Du siger at han har sammenlignet dig med din ekskæreste. Er det fordi han med det mener at du har krænket ham seksuelt eller irriteret ham efter sex ligesom du blev krænket og irriteret af din ekskæreste? 

Lige meget hvad det er han har sagt, så synes jeg det bedste ville være hvis du kan spørge ind til hvad han mente med det han sagde. Det kan jeg godt se at du allerede har forsøgt, men hvis han ikke har svaret andet end at det var noget han blev nødt til så synes jeg du skal spørge igen. 

Spørg ham hvorfor han blev nødt til at sige det og fortæl ham hvordan du har det med at han siger sådan. At du bliver forvirret og måske endda også ked af det. 

Som sagt er jeg meget i tvivl om hvad det er din kæreste har sagt og  derfor er mit svar måske heller ikke så præcist som det kunne være. Du er velkommen til at skrive igen og fortælle lidt mere om hvad det handler om hvis du har brug for flere råd. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program