What to do?

brevkassespørgsmål

What to do?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Jeg skulle på toilettet i skolen, jeg satte mig der ind og gik igang med at tisse. Pludselig gik døren op, (da jeg havde glemt at låse den) ind ad døren kom en af de grimme drenge. Han stod og gloede på mig. Jeg sagde gå ud, men i stedet låste han døren og smed bukserne, og gik hen til mig.

Han begyndte at pille ved min fisse, han sagde vi skal have sex, og jeg må ikke sige det til nogen. han tog allt mit tøj af mig og han sagde sut min pik, det gjorde jeg. Han slikkede min fisse og efter det, begyndte vi at bolle, det gjorde meget ondt, men alligevel var det rart. Da vi var færdige gik vi ind i klassen igen. han sagde, at vi skal gøre det her hver mandag, og jeg tør ikke sige ham imod hvad skal jeg gøre?

 

Svar: 

Kære du

Det lyder som en ubehagelig oplevelse du har haft, hvor du er blevet tvunget til noget du ikke havde lyst til. Det er bestemt ikke i orden at en anden tvinger en til at have sex. Det lyder samtidig på mig som om at du er lidt i tvivl fordi det også var rart og måske undrer du dig lidt over de her to slags følelser. Det er faktisk helt normalt at have to så forskellige følelser, også når man er udsat for et overgreb. Det er nemlig svært at kontrollere kroppen og den kan godt reagere helt anderledes end forventet og ønsket.

Jeg synes det er rigtig vigtigt at du får sagt fra over for ham, så du ikke skal mødes med ham hver mandag. Jeg kan godt forstå at det kan være rigtig svært og kræve en masse mod at sige nej til noget, som en anden har sagt at man skal. Jeg tænker derfor at du simpelthen skal lade være med at dukke på på toilettet om mandagen. Hvis det ikke hjælper, så synes jeg at du skal fortælle det til en voksen, fx din lærer eller forældre. Ved at fortælle det til en voksen, kan de nemlig hjælpe dig med hvad du skal gøre og de kan måske også tage en snak med ham. 

Det er vigtigt at lytte rigtig godt efter sine egne grænser i forhold til sex, så de ikke bliver overskredet. Sex er noget meget intimt, som kan have stor betydning for vores følelser om os selv. Hvis grænserne bliver overtrådt, som de er blevet for dig, så kan det føles helt forkert indeni og det kan påvirke hvordan man har det. Derfor er det vigtigt at du ikke går alene rundt med den her oplevelse. Jeg synes at du skal prøve at kigge på Tværs' hjemmeside, hvor de har artikler om voldtægt/overgreb, interview med nogle der har prøvet det og links til hvor du kan få hjælp. Derudover findes der Center for Voldtægtsofre, som tilbyder anonym rådgivning og støtte. Til sidst er du også meget velkommen her i Cyberhus' chatrådgivning, hvor vi rigtig gerne vil tale med dig om dine tanker og følelser.

Jeg håber du kan bruge mit svar og at du finder modet til at sige fra over for ham eller får hjælp af en voksen, til at kunne det.

Kærlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program