Vi overser det!

forumspørgsmål

Vi overser det!

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Jeg skriver ikke dette som et spørgsmål, men som en tanke jeg jeg ikke vil gemme på mere.

I dag hører vi meget fra medierne omkring overvægt og hvordan det påvirker de overvægtige.
Så synd som det er og hvor lavt det er af et menneske at kommenterer på. Alt dette sker mens de tynde piger står bag rampelyset.
Tynd og slank er åbenbart blevet et sygdomstegn eller en usund tilstand. En Sammenligning som ikke burde sammenlignes.
Det er okay at kalde en slank person alle verdens mulige tynde objekter, men når det kommer til stykket, er det bare lige så slemt, at blive kaldt tynd som tyk. Vi i samfundet overser det. Dag efter dag, skal jeg åbenbart finde mig i alle de negative kommentarer, fordi jeg burde have mere medlidenhed overfor de overvægtige. Jeg skulle åbenbart skamme mig for at være undervægtig, som om det var mere et valg end overvægten selv. De undervægtige modeller bliver nedgjort på nettet for at være 'for tynde' og at det ligefrem er KLAMT at se på. I dag skal en pige bare have de former som kravende ligger til, men det er ikke lige nemt for alle, og det overser vi. Det er lige pludseligt blevet opmærksomhedskrævende at være ‘for tynd'
Som tynd vil folk hade en for bare at være tynd, mens de overvægtige får medlidenheden fordi det er mere i øjenfaldende åbenbart. Man skal gå efter den perfekte krop, men er den perfekte krop ikke en krop man er tilfreds med? Dette er en tanke, der efter min holdning burde ses mere skarpt på.

1099

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program