Bolleven

forumspørgsmål

Bolleven

forumspørgsmål af
Anonym S
15 år
Oprettet 10 år 6 dage siden

Hej! :D

Jeg er en dreng på 15 år.
Jeg har i et godt stykke tid kunne tænke mig at prøve sex, men har ingen kæreste. Derfor kom jeg på tanken om en bolleven. En ven som man kan have sex med uden at være afhængige af at være kærester. Jeg synes det lyder fedt. Har prøvet at google det lidt og fandt ud af at der er mange der har prøvet det. Er fyldt 15 så må have sex, men jeg ved ikke helt om det er en god idé så tideligt.
Der går en pige i min klasse som jeg på ingen måder er forelsket i, men jeg synes hun er vildt lækker. Hvis det skulle være en som jeg har kendt i lang tid skulle det være hende. Vi har før skrevet lidt frækt til hinanden om onani. Derfor tror jeg også at der er en lille chance for at hun gider. Jeg har også tænkt på at prøve på internettet.

Hvad synes I? Er det for tideligt? Ville det være en god ide at spørge? Hvis ja, hvordan bærer man sig så ad? eller er der nogen der har prøvet at have en bolleven, og hvad var jeres erfaringer?

Håber virkelig I vil svare :D
Hilsen Anonym S

Kommentarer

Jeg synes det at have en bolleven er rigtig dejligt, men desværre vil der altid være en af de to i parret der ender med at få følelser. Det er sket mange gange for mig, og det ender hver gang i noget rod, find du dig hellere en sød kæreste eller nogle piger på nettet som du kan knalde uden at se igen.
Laura - 17 år.

508

Vis du var sammen med mig kommer der ikke til og ske andet en og bolle

470

Hej. Tak for dit svar. Hvad mener du helt præcist med følelser?
God ide det med nettet, men tror ikke jeg er gammel nok. :(
Hilsen Anonym S

462

Gå ind på FB og søg efter Bolleven

255

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program