tampon !!

brevkassespørgsmål

tampon !!

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 6 måneder siden

hej :) jeg har et problem. når jeg har mens og kommer en tampon op. sidder den der oppe lige lidt. men så kommer jeg til at skubbe den ud igen!!! kan jeg købe nogen der er tygger end dem jeg har? vis der er nogen der er lidt eller meget tykkere end de normale, vil du så ikke skrive hvad de hedder eller et link :) jeg kan godt lide fornemmelsen af at den er der oppe, og jeg dyrker sport hver dag! så det er lidt noget pis med bind! også vis der er nogen der er længer end de andre, som man kan bruge når man onaner! så må du godt skrive navn eller link. Håber du/i kan hjælpe miig <3 knus mig ;)

Svar: 

Hej med dig.

Tak for dine spørgsmål.

Der findes to forskellige typer tamponer. Den ene hedder OB tampon og har ikke noget indføringshylster, det har Tampax tampon mærket. Nu er jeg ikke klar over om du bruger den ene eller den anden slags tampon. Du kan søge på tampax.dk og obtampon.dk - Nogle gang sender de gratis prøver så man kan se hvilken slags der er bedst, til hvilken situation.

Du kan med fordel prøve at bruge Tampax, fordi man kan lidt bedre styre retningen på indføringen. Det kan være lidt sværere at få den rigtige retning med OB. Begge tampon-typer findes med forskellig sugeevne (hvilket giver lidt tykkere og længere tampon), men det er nok ikke rigtigt noget du vil kunne bruge i forhold, at onanere. Måske kunne du prøve at bruge (dine rene) fingre til at onanere med.

Når du dyrker sport og kommer til at presse tamponen ud, betyder det at du presser udad i stedet for at lave det man kalder knibe øvelser. Den bedste måde at forklare hvordan du gør det er, at tænke på du skal klemme numsehullet sammen uden at spænde dine baller. Og så skal du trække navlen ind imod rygsøjlen. Denne øvelse kræver en del opmærksomhed og stædighed for at lære. Du kan få en stærk bækkenbund, som kan holde din livmoder og skede på plads, og så vil det hjælpe på, at tamponen ikke glide ud, når du dyrker sport! 

Hav det godt og god træning med knibeøvelserne.

Hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program