Hej CYBERHUS :)

brevkassespørgsmål

Hej CYBERHUS :)

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 2 uger siden

Hej Cyberhus!

Tusind tak for alle de gange i har hjulpet mig! Jeg kommer her med 2 nye spørgsmål. 1) Jeg er en dreng som godt kan lide "Røve" og det er noget af det jeg bedst kan lide ved pigers kroppe, men  jeg synes også at det er lidt gustent at jeg heletiden sidder og tænker på at gå hen og tage dem på ballerne og bare i ved "Gøre det med dem" Så jeg ville høre om det var helt normalt at have sådanne nogle tanker. Det er lidt som omm de tilbyder  mig at tage på deres røve, men alligevel ikke. og om i havde en ide om noget jeg kunne røre veed som mindede om røve.

2) Jeg har også gået og tænkt på om der er en måde at lave en pucket pussy på. jeg er virkelig liderlig her for tiden...

hilsen T. :))))

Svar: 

Hej T. 

Det er dejligt at høre, at du er glad for Cyberhus og at vores svar har hjulpet dig gennem tiden. Jeg kan se, at du er 15 år og derfor er det helt normalt at du er optaget af piger og deres kroppe. Det er også naturligt at du tænker på sex meget af din tid og at du har lyst til at udforske nye områder. Når du bliver tiltrukket af en pige - fordi du fx synes hun er køn eller har en flot krop, er det også normalt, at have lyst til at prøve at have sex sammen med hende. 

Du fortæller ikke, hvordan pigerne tilbyder dig at tage på dem? Det er selvfølgelig vigtigt, at du kun rører ved en pige, hvis hun har givet tydelige tegn på, at hun gerne vil have det. Nogle gange kan signaler være blandede og hvis pigernes signaler forvirrer dig, synes jeg du skal spørge om det er okay eller lade helt være. På den måde undgår du, at komme til at gøre noget, som kan gøre pigerne vrede eller kede af det. 

Jeg har ikke nogle forslag til, hvad du kan røre ved, som kan minde dig om en piges numse. Prøv selv, at forestille dig, hvad du kan lave, som kan minde om en - så tror jeg nok du skal komme på noget? I forhold til, at lave en Pocket pussy, ved jeg, at en af ungebloggerne herpå Cyberhus, har skrevet en artikel om, hvordan man laver sin egen. Du kan søge mere inspiration ved at følge linket her.

Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål - De bedste hilsner Signe.   

 

 

  

SigneKs billede
Signe har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program