Lægge op til sex?

forumspørgsmål

Lægge op til sex?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Jeg har seriøst den dejligste kæreste og vi snakker hver dag. Hun er 16 snart 17 og jeg er 15. Men vil bare spørge om hvordan jeg kan lægge op til sex. Vi begge vil rigtig gerne meget. Hun siger også tit at hun vil nu når vi snakker.

Men tips til hvordan man kan lægge op til det?

Kommentarer

I kan planlægge det, det gjorde min kæreste og jeg.
Første gang mislykkedes det fordi han blev nervøs og kunne ikke få den op og stå, men det var lige meget og så lå vi bare og puttede den aften.
Så aftalte vi igen hvornår vi skulle gøre det og så gik det rigtig godt.

Du kan for eksempel planlægge en dag hvor du er alene hjemme og så spørge om hun vil med hjem og have sex, eller når du har inviteret hende hjem så spørge hende mens i sidder og hygger om hun har lyst til det nu.

Det smarte ved at planlægge det er at man kan have styr på beskyttelsen inden, men man skal heller ikke blive skuffet hvis noget går galt i har jo masser af tid :D

308

Bruh ville bare lige indskyde at har samme historie held og Lykke bro

74

Du kan snakke lidt om hvad man vil gøre under sex eller snakke om hvis i havde det. Også kan Du kan begynde at snave/ kysse hende og trække hendes bluse op og så småt tage hendes tøj af.. og så tager hun dit af.. og da i er nøgne kan i give bj og hj og du kan give hende finger og slikke fisse og når din pik er oppe og stå kan i fx lave doggyen eller cowgirl hvor du kan røre hende. Og så kan i have sex<3 har prøvet det mange gange!

247

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program