Penis størrelse

brevkassespørgsmål

Penis størrelse

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 2 uger siden

Tør ikke at have sex fordi min penis er lille og er kun 14 cm i stiv. Mine forælder siger at det er størrelsen ikke gørrelsen. De andre fra min klasse har en meget større en. :(

Svar: 

Hejsa!

Jeg kan hurtigt fortælle dig, at din penis har en helt normal størrelse, selvom du selv føler, den er lille. En gennemsnitlig penis er nemlig mellem 11 og 19 cm. lang, så din er bestemt helt normal og almindelig.

Det er sejt, du har talt med dine forældre om det, og jeg tror, de har helt ret i, at gørelsen er vigtigere end størrelsen. I øvrigt kan din krop udvikle sig helt frem til, du fylder 17 år, så det er ikke engang sikkert, du er helt færdigudvokset endnu. Der kan altså stadig nå at ske ændringer med din krop og din penisstørrelse.

Pas på med at sammenligne dig for meget med de andre drenge og fokuser i stedet på de gode ting ved dig. Ved at fokusere på og finde ud af, hvad du godt kan lide ved dig selv og din egen krop, bliver du muligvis mere sikker på dig selv, hvilket andre vil opleve som noget positivt. Måske finder du også ud af, at det ikke er penisstørrelsen, men helhedsindtrykket af dig, som er allervigtigst.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program