Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Hej Cyberhus

i sidste uge var jeg med min familie i sommerhus med stor pool, en aften gik mig og min kusine (18 år) derind da de andre var gået i seng. lige pludselig faldt hendes bikini-top af og jeg stod bare og kiggede på hende. hun kom hen til mig og tog min hånd op på hendes bryster og så kunne jeg ikke lade være med at rage på hele hendes krop, vi havde sex i poolen i over 1 time og det var bare mega godt. da vi var færdige i poolen gik jeg først ud i bad, efter 2 min. kom hun ud på badeværelset og ind til mig under bruseren og sagde at hun ville slikkes i fissen, jeg slikkede hende og gav hende finger mens hun skreg. dagen efter ville alle de andre ud at gå en tur ved havet, men jeg sagde at jeg ville blive for at sove. da de alle var gået lagde jeg mig ind og sov. vågnede kort tid efter ved at min kusine lå og suttede min pik blev mega liderlig og jeg gennemkneppede hende både i fissen og analt, til sidst lå vi bare ved siden af hinanden og kiggede op i loftet. lige pludselig kom min anden kusine på 16 ind og vi lavede en trekant og de skreg begge to

er det forkert af mig?

hilsen den 16 årige dreng

Svar: 

Hej med dig.

Når man er seksuelt aktiv, kan man nogle gange havne i situationer, hvor man ikke ved, om man har gjort noget forkert. Derfor er det godt, du skriver ind til os med dine overvejelser, så vi kan hjælpe dig med at finde rundt i det.

Sex mellem fætre og kusiner er ikke ulovligt i Danmark, og siden I alle var over den seksuelle lavalder, har du rent juridisk ikke gjort noget ulovligt eller forkert. Når man har sex med et andet menneske, er det altid vigtigt at mærke efter, om man har det godt med det. Hvis man selv har det godt med det, og ikke mindst at ens partner også har det godt med det, gør man intet forkert. Derfor har du heller ikke gjort noget forkert, hvis I alle sammen var okay med det, der skete.
Husk at bruge kondom, når du har sex. Kondom er det eneste, der både beskytter mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

De bedste hilsner

Tanne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program